Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלשינון תעשייה אוירית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת לגבי רכבי חברה של עובדי התעשיה האוירית קודם כל הם לא נוסעים עם לוגו כמו אלביט אלא רק עם מדבקה עך הטמבון רציתי לדעת אם *3410 זה המוקד לתלונות שלהם כי אני מבולבל בין זה ל*3010

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

יש מספרים שונים לחברות שונות לפניה ל"מלשינון"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לתעשייה אווירית בנוסף למדבקות, יש גם "קופסא שחורה" בכל רכב , כל עובד שנכנס לרכב חברה, מעביר כרטיס עובד לפני ההנעה, אחרת הרכב לא מניע, המערכת מתריעה אצל אחראי "גף רכב" במחשב , על מהירות גבוהה (יש צפצפה ברכב שמתחילה להציק לנהג מעל 120) , הפעלה של ESP , בלימות/האצות מרובות וכו'

לא יודע איך בחברות אחרות, אבל בתעשייה באמת עושים עם זה משהו, ולאחר מספר מסויים של התרעות על נהג ספציפי יכולים לשלול לו את הרשיון "רכב חברה".

ואין סיכוי שהוא יעלה על רכב חברה שוב.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה עובדים מקבלים כרכב חברה את אופל אסטרה ואסטרה ברלינה , קיה פורטה,יונדאי i35,סובארו אימפרזה , יש עוד?

פורסם

אופל אסטרה/ברלינה, קיה פורטה יונדאי i35 בעיקר...

רכבי העבודה זה בעיקר פוקוס טורר, יונדאי i25, פורטה מהצורה הישנה... כמובן שיש גם קנגו/ברלינגו/מיצובישי האנטר...

פורסם

מאזדה 3/קורולה/אוקטביה?

חוץ משלמה סיקסט מי עוד נותן להם שירות ?

• תוכן חדש...