Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ובכן, לאחר שקבלתי מכם תשובות משכנעות בנוגע ל SX4 האצ'בק החלטתי בהמלצת החברים לבדוק גם את הניסאן נוט (מתאימה מבחינת המידות והגיר הפלנטרי הרגיל, וצריכת דלק סבירה)

ובכן מלבד העובדה שכמעט ולא רואים רכבים כאלו על הכביש, גם הרכבים שמופיעים למכירה ביד 2, דווקא אינם זולים במיוחד.

המחיר המבוקש, מחיר המחירון ולמעלה מכך.

הרכב הנ"ל בעל שוק חלש, אך בכל זאת המחיר לא זול כפי שחשבתי/קיוויתי

חשבתי על שיטת ... קנה בזול , תמכור בזול, אולם לפי המחירים המפורסמים ביד 2, הפערים גדולים

מחיר הרכב: לפי יצחק לוי 47,000 שח (ללא שכלולים שגם ככה לא תופסים בשוק של היום)

המחיר המבוקש על רכב יד ראשונה, מודל 2012 78,000 קילומטראג', במצב ויזואלית יפה בסביבות ה 48,500 שח (לפי מיקוח) כמו כן, המכונית נמצאת במגרש, שזה כבר לא מצא חן בעיני.

פרטי מבקש על רכב עם נתונים דומים שנתון 2013 60,000 שח:shock:

אנשים חיים בסרט? או שאני הוזה?

חשבתי על 10% פחות ממחירון בסיס (לרכב שמור).

לסיום... אי אלו נקודות חלשות / טורפה שיש לבדוק בניסאן נוט משנת 2012 ?

האם משהו מכיר שמע יכול לחוות דעה לא מחייבת על גיל-קאר סוכנויות בנתניה (טרייד-אין)?

לאור כל סיכוני הקומבינות של טרייד-אין עם מכוני הבדיקה, במידה ורוכשים רכב ממגרש/טרייד-אין בעיר XXXXX, האם להתעקש לבדוק אותו המכון בדיקה בעיר אחרת שלא קרובה למגרש?.

חן חן:-)

עריכה אחרונה על ידי yossil07
פורסם

אני רכשתי לפני כחצי שנה ניסן נוט 2013 עם 50000 ק"מ, קניתי דרך קרסו טריידאין.

אני שילמתי קצת פחות מהמחירון, משהו כמו 2000 ש"ח.

פורסם (נערך)
...

האם משהו מכיר שמע יכול לחוות דעה לא מחייבת על גיל-קאר סוכנויות בנתניה (טרייד-אין)...

עיר סוחרי הרכב שבעמל רב רכשה מוניטין של הפח של הפח של סוחרי הרכב.

אישית גם אם מדובר בבוגאטי וויירון שיש רק אחת בארץ, והיא אצל סוחר בנתניה, הייתי מוותר.

רוב הסיכויים שאם היא אצל סוחר בנתניה, היא אחרי תאונה, הרכיבו לה מנוע של סוזוקי אלטו וגיר של רנו מגאן.

במידה ותחליט בכל זאת ללכת על זה - אם בדר"כ אומרים לבדוק ב7 עיניים, אתה צריך לבדוק ב14.זאת מבלי שאני מכיר את הסוחר הבמגרש הספציפי הזה, יכול להיות שהוא נשמה טובה. הסטטיסטיקה, לטעמי, לרעתו.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

נתניה ומגרש פרטי לא הולכים טוב ביחד.

כאשר חלק מחברי הפורום (היו כאן שרשורים דומים) רצו לקנות ממגרש כזה או אחר בנתניה לרוב הם ל5א הסכיטמו לקחת את הרכב לבדיקה אפילו בהרצליה שיחסית לא רחוקה מהם.

הסיבה: רוב המכונים עושים יד אחת עם הסוחרים למעט מכון האחים ,מכוני הבדיקה מייפים את תוצאות הבדיקה ועלול להיות גם מקרה שבו הם "יפספסו" רכב ששילדתו מורכבת משתי שלדות של רכב אחר מאותו סוג.

אם אתה מתעקש על נתניה- בדיקת קנייה אך ורק במכון האחים- שם יפשיטו את הרכב מ א ועד ת'.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
נתניה ומגרש פרטי לא הולכים טוב ביחד.

כאשר חלק מחברי הפורום (היו כאן שרשורים דומים) רצו לקנות ממגרש כזה או אחר בנתניה לרוב הם ל5א הסכיטמו לקחת את הרכב לבדיקה אפילו בהרצליה שיחסית לא רחוקה מהם.

הסיבה: רוב המכונים עושים יד אחת עם הסוחרים למעט מכון האחים ,מכוני הבדיקה מייפים את תוצאות הבדיקה ועלול להיות גם מקרה שבו הם "יפספסו" רכב ששילדתו מורכבת משתי שלדות של רכב אחר מאותו סוג.

אם אתה מתעקש על נתניה- בדיקת קנייה אך ורק במכון האחים- שם יפשיטו את הרכב מ א ועד ת'.

ואלה, אני מקווה שחברי הפורום מנתניה לא לוקחים זאת באופן אישי, אבל "כיסחתם לנתניה את הצורה"

וגם הוצאתם לי את החשק לבדוק את הרכב.:-D

בכל זאת שני טיפים התקבלו ונלקחו בחשבון....

מכון האחים בנתניה - לבדיקות

המחיר השוק של הרכב בקרסו טרייד-אין +/-

תודה

פורסם
ואלה, אני מקווה שחברי הפורום מנתניה לא לוקחים זאת באופן אישי, אבל "כיסחתם לנתניה את הצורה"

תודה

חברי הפורום הנתנייתים לא לוקחים אותנו קשה ,אלא אם הם הסוחרים בעצמם.

ד"א- יש בנתניה סוכנויות של יבואנים עם מגרשי טרייד אין אמינים יחסית כמו ר.צ. ליסינג/סוכנות מאזדה/טויוטה

ועוד..כמובן שלא כולם רמאים אבל במגרשים האמינים יותר,הסיכוי ליפול שם בניגוד למגרשי השוק האפור (ששומר נפשו,כספו ובריאותו ירחק מהם) קטן הרבה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני רכשתי לפני כחצי שנה ניסן נוט 2013 עם 50000 ק"מ, קניתי דרך קרסו טריידאין.

אני שילמתי קצת פחות מהמחירון, משהו כמו 2000 ש"ח.

גם אחי בזמנו קנה מקרסו טרייד אין רכב פרטי יד ראשונה מעט ק"מ ושמור בהנחה קצת יותר גדולה מהמחירון. יתכן שהשוק גילה את האוטו הזה ויותר קשה להוציא הנחה גדולה.

בכל מקרה זה עדיף על מגרש בנתניה.

גילוי נאות -גדלתי בנתניה עד החתונה

פורסם
כמה עולה קיה סול מקביל? אולי שם תקבל הנחה יותר רצינית. זה גם רכב טוב באותו סגנון.

הסול לא חסכונית במיוחד וגם המראה לא בדיוק מה שחפשתי,אבל אכן המחיר מעט מעל התקציב.(54,000 שח)

אני נוסע 15000 בשנה (רכב שני)

מתכוון להחזיק 4 שנים לפחות.

עדיין לא סגור באם מעדיף חיסכון בדלק ורעש בהאצה (ספייס ורסו) או רכב מאובזר אך שתיין (סול)

התחלתי בחיפוש אחרSX4 האצ'בק והגעתי לסול:-D

• תוכן חדש...