Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הונדה סיוויק 2008 אוטומט כבר כמעט שנתיים וכל הזמן הזה הרכב רועד בעמידה על הילוך D

גם בניוטרל רועד אבל קצת פחות.

החלפתי תושבת מנוע ולא עזר.

חיברתי OBD למחשב וראיתי שהטורים יורדים עד ל- 630 סל"ד שזה נראה לי קצת נמוך.

ניסיתי להשפריץ חומר מנקה קרבורטורים לתוך כניסת האויר במנוע (איפה שהפילטר אויר) וזה גם לא עוזר!!!

מה אפשר לעשות בשביל להרים קצת את הטורים?

תודה

פורסם

התושבת ששמתי היא לא מקורית. יכול להיות שתושבת לא מקורית אבל חדשה לא תצמצם את הרעידות?

ולגבי ניקוי המצערת, מה שעשיתי עם הספריי לניקוי קרבורטורים זה לא דומה?

פורסם

בהחלט כן, תושבת מנוע לא מקורית בארץ היא בד"כ סינית, תאילנדית או שקר כלשהו עלוב.

לרכב שלי תושבת מנוע חליפית סינית\תאילנדית, אתה פשוט רואה שכל הבסיס של התושבת צבוע בחומר עלוב ומגעיל, זה מדהים.

מכאן שההבדלים שהאיכויות הן גדולות מאוד בגומי. בנוסף, תושבות אלו מחזיקות הרבה פחות.

אין כמו מקורית, כשהרכבתי מקורית בתושבת הימנית העליונה במקום סינית חשבתי שהמנוע לא עובד מרוב שהיה אז שקט שנהרס כמובן בנסיבות אחרות...8)

פורסם
התושבת ששמתי היא לא מקורית. יכול להיות שתושבת לא מקורית אבל חדשה לא תצמצם את הרעידות?

ולגבי ניקוי המצערת, מה שעשיתי עם הספריי לניקוי קרבורטורים זה לא דומה?

תושבות מנוע וגיר מרכיבים רק מקוריות. תושבת חדשה לא מקורית יכולה לפתור את עניין הרעידות אבל רק לזמן מוגבל או שבכלל לא תפתור.

מה שעשית עם הספריי לא דומה בכלל ויכול לעשות נזק, אתה בעצם מעיף ליכלוך לממיר הקטליטי, גש למוסך מומלץ שיפרק את המצערת וינקה אותה כמו שצריך אבל קודם לכן הייתי מחליף לתושבת מקורית ובודק את שאר התושבות.

פורסם

כל התושבות תפקידן לשכך את תנודתיות המנוע מויברציות שנוצרות בעת שעובד. צריך לבדוק את כל התושבות ולראות שכולן תקינות לפני שמחליפים תושבת אחת גי אז העומס על התושבות עלול להישתנות ולגרום להם לבלאי מואץ. בסיויק אם זכור לי נכון קיימות 4 תושבות.

• תוכן חדש...