Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייעוץ בקניית רכב:

התקציב כ60000 ש"ח

דרישות: רכב קטן, זריז, ידני שנראה טוב ולא צורך המון דלק, רכב מהנה.

אני מבולבל לגמרי, בכל פעם שאני ננעל על רכב מסוים אני נתקל בביקורות לא טובות וכל מיני תלונות על הרכב.

מי שמבין בזה ויכול לעזור לי אודה לו מאוד.

אפילו הצעות לרכבים אחרים שלא ציינתי בכותרת ושלא חורגים ביותר מ5000 מהתקציב ייתקבלו בברכה.

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם (נערך)
הוולוסטר יותר מעוצבת אך יותר חלשה ופחות מתנהגת מההונדה, ולכן מבין השניים הייתי לוקח אותה.

את המיטו הייתי מעדיף עם 155 סוסים.

מה לגבי הבעיה בחיישן הגה שאיתמר ציין?

הבנתי שזה סיפור שלא יורד מה10000 שקלים.

ד"א חשבתי גם על האופל קורסה OPC 1.6 אבל שוב, אני רוצה לקבל חוות דעת על אמינות הרכב לפני שארכוש אותו.

עריכה אחרונה על ידי Naor2075
פורסם
מה לגבי הבעיה בחיישן הגה שאיתמר ציין?

הבנתי שזה סיפור שלא יורד מה10000 שקלים.

ד"א חשבתי גם על האופל קורסה OPC 1.6 אבל שוב, אני רוצה לקבל חוות דעת על אמינות הרכב לפני שארכוש אותו.

להבנתי, זה אמור להיות בכל רכבי המיטו ואפילו בג׳ולייטה. זה לא מחייב שהתקלה תופיע. עשה חיפוש בפורום ובפורום אלפא.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם (נערך)
ה OPC תעלה לך בערך עוד 30 אלף מעל התקציב, ביד 2 נמכרות סביב ה 90-100 אלף ש"ח.

האמת שמצאתי אחת 2011 80000 קמ במחיר של 50 אלף שח, הבעיה היחידה שלי איתה היא המראה וצריכת הדלק שלה שעד כמה שהבנתי היא צורכת לא מעט בכלל.

בכל אופן אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע, אני קצת מפוזר ולא כל כך סגור על עצמי וזה יעזור לי מאוד.

פורסם

ולוסטר סיויק וג'ולייטה הן לא ממש קטנות.

מציע לך להוסיף לרשימה לאון 1.4 ידנית.

ה-1.4 TSI לא סובל מבעיות אמינות והגיר הידני חוסך לך את עניין הקלאצ'ים.

פורסם
האמת שמצאתי אחת 2011 80000 קמ במחיר של 50 אלף שח, הבעיה היחידה שלי איתה היא המראה וצריכת הדלק שלה שעד כמה שהבנתי היא צורכת לא מעט בכלל.

בכל אופן אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע, אני קצת מפוזר ולא כל כך סגור על עצמי וזה יעזור לי מאוד.

איפה היא :shock:

הסיויק סתם רכב משפחתי עם מנוע 1800-היא דיי רכה ולא נהנתי לנהוג בה.

ולוסטר ומיטו זה רכבים שונים לגמרי...אני אעדיף את המרחב והפרקטיות(והחלפים והביטוח הזול) והייתי בוחר בולוסטר.

אם יותר חשוב לך כוח אז מיטו 155.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

במחיר כזה אני הייתי שוקל קנייה בעצמי.

היה פה סיפור בפורום על אחת שעברה תאונה הורדה מהכביש וחזרה לאחר מכן "כחדשה" אז תזהר מזה. אם אני לא טועה צבע לבן אבל לא בטוח ב 100%.

זה רכב טורבו ספורט עם 200 כ"ס, רכב כזה לא משאיר אותך רגוע על הדוושה אז אל תצפה לצריכת דלק לתפארת, באיזור ה 1-10 ממוצע משולב בד"כ.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

קודם כל תודה רבה לכולם על הייעוץ.

הלאון (צורה חדשה) לא נכנסת בתקציב ואני לא מתחבר בכלל למראה של הצורה הישנה ככה שזו בעיה.

הייתי שולח את הלינק של האופל קורסה אבל קצת הפחדתם אותי עם ההתלהבות שלא תקפצו על המציאה :)

על הסיוויק וויתרתי ולגבי המיטו אני מנסה לשכנע את עצמי שבעיית מוט ההגה לא תקרה לי אבל אני לא יודע אם הסיכון בא בחשבון כי הבנתי שזו בעיה די נפוצה ויקרה מאוד לתיקון.

דרך אגב האופל שנתון 2011 והמחיר דווקא לא רחוק ממחירון יד 2 לשנה ולקילומטר הזה הבעיה שלי שדחפו לה כל מיני שיפורים שעלולים ליצור בעיות

אשמח לעוד חוות דעת תודה רבה לכולם חג שמח וסליחה על החפירה.

פורסם

פוקוס 1.6 טורבו ידנית.

היא דיי נדירה אבל נראית כמו אופציה לא רעה בכלל.

מגיעה בגרסת הטיטניום(מאובזרת מאוד) ומנוע עם 180 סוסים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אבל 60K ש"ח לא יספיקו לאחת כזו, אלא אם כן היא עברה הרבה בחיים.

עוד אופציה- פוקוס 1.6 אטמוספרית ידנית. לא חזקה אבל שלדה והגה טובים מאוד.

• תוכן חדש...