Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב שלי היה מעורב בתאונה קלה - פגע בפגוש אחורי של רכב מלפנים תוך כדי התקדמות בפקק.

יש לי צילומים של הכל כולל וידאו של מהלך התאונה.

אין שום נזק שנראה לעין ואף זה מה שהצד הנפגע(!) הצהיר בדוח שלו לחברת הביטוח.

למרות זאת, קיבלתי בקשה להפעלת ביטוח על נזקים בגובה 1728 שקל כולל ירידת ערך(!).

קיבלתי לידי את הדו"ח שמאי.

לא רשום שם מילה על שריטות או לא יודע מה.

פשוט צבעו מחדש את הטמבון והחליפו את הקליפסים.

בינתיים שלחתי לחברת הביטוח שלי את כל התמונות והוידאו.

מה הסיכויים שהם יעיפו את חברת הביטוח השניה לאלף עזאזל?

תודה,

X

פורסם

ומה כתב השמאי?

עקרונית הייתי ממליץ לך להמנע מהפעלת הביטוח - קרוב לודאי שהסכום של ההשתתפות העצמית ו-ה.ה.ת. ל-3 השים הקרובות יעלה על אותם 1700 ש"ח, הפעלת הביטוח תצא בהפסדך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ומה כתב השמאי?

עקרונית הייתי ממליץ לך להמנע מהפעלת הביטוח - קרוב לודאי שהסכום של ההשתתפות העצמית ו-ה.ה.ת. ל-3 השים הקרובות יעלה על אותם 1700 ש"ח, הפעלת הביטוח תצא בהפסדך.

זה ביטוח של עובדי מדינה כך שלא עולה לי פרמיה ולא כלום.

אך מכיוון שהם לא טיפלו במוסך הסדר, כנראה שההשתתפות עצמית שלי תהיה 1000.

מבחינת הפעלת ביטוח כל מה שזה אומר שאצטרך להיפרד מאלף שקל.

השאלה אם אפשר להימנע מכך.

איך יכול להיות שהרכב הנפגע והפוגע לא ראו שום נזק אבל השמאי החליט שצריך לצבוע מחדש את הטמבון?

הוא בכלל לא יכל לדעת איפה פגעתי ברכב (שהיה בצד אחד בלבד).

פורסם

גם אם תצטרך לשלם רק 1000 ש"ח - אני ממליץ לך לבלוע את ה-700 הנוספים. אחרת עוד איזה פנדר-בנדר בתוך 3 השנים הקרובות ואתה הופך מצורע מבחינת חברות הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקרה מוכר, במידה ונכנסת ברכב ליסינג זאת אחת הדרכים שלהם להרוויח גם אם לא עשו כלום ברכב. תדרוש לראות את כל סט התמונות שהשמאי צילם. ואת חשבונית העבודה.

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

פורסם
היי,

הרכב שלי היה מעורב בתאונה קלה - פגע בפגוש אחורי של רכב מלפנים תוך כדי התקדמות בפקק.

יש לי צילומים של הכל כולל וידאו של מהלך התאונה.

אין שום נזק שנראה לעין ואף זה מה שהצד הנפגע(!) הצהיר בדוח שלו לחברת הביטוח.

למרות זאת, קיבלתי בקשה להפעלת ביטוח על נזקים בגובה 1728 שקל כולל ירידת ערך(!).

קיבלתי לידי את הדו"ח שמאי.

לא רשום שם מילה על שריטות או לא יודע מה.

פשוט צבעו מחדש את הטמבון והחליפו את הקליפסים.

בינתיים שלחתי לחברת הביטוח שלי את כל התמונות והוידאו.

מה הסיכויים שהם יעיפו את חברת הביטוח השניה לאלף עזאזל?

תודה,

X

לא תמיד תראה נזקים חיצוניים, הנזק לרוב הוא מתחת לפלסטיק , ככה שבצילום של הרכב מיד אחרי התאונה לא תראה מכות ונזקים כי הם מתחת לפלסטיק

• תוכן חדש...