Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

שמתי תוסף K44 בהמלצת המוסכניק (ובלשונו:אם לא יועיל לא יזיק). אחרי שנסעתי כ170 ק"מ המנוע התחיל להיכבות ברמזור עם מזגן. גם יש בעיות בהאצה לפעמים שלוקח לו כמה שניות להאיץ אחרי 40 קמ"ש, וגם יש קצת תחושה של ויברציות מהמנוע (היה גם קודם אך נראה שעכשיו זה התחזק). וגם קפיצת טורים בעצירה כשמזגן דולק. היו לי את התקלות האלו בעבר והם נפתרו בניקוי חיישנים למיניהם.

השאלה היא האם יש קשר ישיר בין התוסף לתקלות האלו, ומה ניתן כרגע לעשות.

ד"א, שמתי כבר את התוסף הנ"ל לפני כ5000 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי רכב
פורסם
שלום חברים

שמתי תוסף K44 בהמלצת המוסכניק (ובלשונו:אם לא יועיל לא יזיק). אחרי שנסעתי כ170 ק"מ המנוע התחיל להיכבות ברמזור עם מזגן. גם יש בעיות בהאצה לפעמים שלוקח לו כמה שניות להאיץ אחרי 40 קמ"ש, וגם יש קצת תחושה של ויברציות מהמנוע (היה גם קודם אך נראה שעכשיו זה התחזק). וגם קפיצת טורים בעצירה כשמזגן דולק. היו לי את התקלות האלו בעבר והם נפתרו בניקוי חיישנים למיניהם.

השאלה היא האם יש קשר ישיר בין התוסף לתקלות האלו, ומה ניתן כרגע לעשות.

ד"א, שמתי כבר את התוסף הנ"ל לפני כ5000 ק"מ.

לא חושב שזה קשור לתוסף, חושב שזאת בעיה של ניקיון מצערת מניסיון

פורסם

אני אמשיך: באיזו כרכרה מדובר?

או אם לא הבנת עד עכשיו: מומחי הפורום מבקשים שתכתוב כבר באיזה רכב מדובר - על פי כללי הכתיבה בפורום.

Nothin really matters to me

• תוכן חדש...