Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חמי עשה טרייד אין בבאר שבע בסוכנות "אלף רכבים" לפני חצי שנה.

הובטח בחוזה שהרכב החדש שחמי יקבל יהיה יד ראשונה מליסינג. עד היום חמי לא קיבל רישיון רכב על שמו והבעלים של הרכב הם עדיין אלבר. חמי נוסע ברכב מזה כחצי שנה עם רשיון לא על שמו. מזה חצי שנה בעל הסוכנות טוען שחמי יקבל רישיון בכל רגע ושזה "לוקח זמן". האם נעקצנו ב 100 אלף שקל?

כיצד תמליצו לנו לפעול?

תודה רבה.

פורסם

ניסית להוציא כפל רשיון ועדיין הרכב לא על שמו של חמך?

עד כמה שידוע לי כדי להעביר בעלות, שלא בנוכחות הקונה, צריך חתימה על יפוי כח ותעודת זהות מקורית. האם תעודת הזהות עדיין אצל המגרש?

להגיד רימו אותי עדיין מוקדם, הרכב אצך חמך.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

לא ניסינו להוציא כפל רישיון. מה זה אומר?

תעודת הזהות אצל חמי.

אם חמי לא רשום ברישיון אז על פי החוק הרכב לא שלו. נכון?

פורסם

כפל רישון הוא רישיון רשמי שניתן להוציא במקרה שמאבדים את המקורי. ניתן להוציא בסניפים של סופרפארם ובקניונים, בעמדות רשיומט, זה כולל תשלום אגרה קטן.

כשאני קניתי רכב ממגרש ליסינג השארתי להם את תעודת הזהות המקורית שלי עד שהם יעבירו את הבעלות. לאחר שעשו זאת קראו לי לקבל את השובר של העברת הבעלות, הרשיון ותעודת הזהות שלי

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)

גש לאתר רשות התשלומים הממשלתי:

https://ecom.gov.il/Voucher/InputPage.aspx?vid=260&lng=he&err=0

תבחר את אופציית הפקת כפל רישיון.

תכניס מספר רכב ומספר תעודת זהות שלך.

אם זה ייתן לך להמשיך - הרכב על שמך

אם זה לא ייתן לך להמשיך - הרכב לא על שמך.

בהצלחה.

בלי קשר, ברגע שיש חוזה - שיש לחמך העתק ממנו - הרכב הוא שלו.

העברת בעלות צריכה להתבצע, אבל אין קשר בינה לבין מה בעל הרכב בעיני בית המשפט במידה ויגיע לשם.

יכול מאוד ליהיות שכבר עשו העברת בעלות, אבל פשוט לא נתנו לכם כפל רישיון ככה שהרישיון הישן עדיין אצלו ביד. תיהיה רגוע.

במידה והוא עדיין לא רשום כבעלים, צריך לגשת פיזית למגרש שמכר לו אותו, ולדרוש העברת בעלות - יש דברים שלא עושים בטלפון כי בטלפון קל לנפנף אותך.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

הזנתי באתר וזה לא רשום על שמו.

אני זה שאגש למגרש ביום ראשון. השאלה למה במגרש לא מעבירים על שמו של חמי ואיךתבדיוק יכול להיות שהוא ירשם כעת כיד ראשונה?

פורסם

לא אמור לעניין אותך למה לא העבירו (כנראה שיעבוד), קח עותק של החוזה ויפוי כוח של חמך ותבקש שיעשו את זה כבר באותו היום.

למיטב ידעתי - הוא יהיה יד שניה (בעלים קודמים 01) עם רישום של ליסינג.

פורסם

פשוט מדהים איך אנשים נופלים בקלות ברכב של 100000 ש״ח, אבל עגבנייה של 2 ₪ הם בודקים עשרים פעמים.

ממליץ לגשת למגרש ולא לזוז משם עד להעברת הבעלות המיוחלת.

• תוכן חדש...