Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקבל את דגם SW ומעוניין לדעת לגבי נוחות הנסיעה ברכב.

אשמח לתשובות ממי שרכש או נהג בנסיעת מבחן.

תודה מראש :-)

פורסם

נוחות זה עניין סובייקטיבי - מה שנוח לי לא בהרכח נוח לך - תאם נסיעת מבחן ותווכח לבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה מה שאני מקבל, אין לי אופציה לבחור רכב אחר, לכן שאלתי.

אין לי למה ללכת לנסיעת מבחן כשאין לי אופציה לבחור רכב אחר.

השאלה הייתה כללית ובהחלט ניתן להסיק מכמה תגובות באופן כללי לגבי נוחות הנסיעה למשל, פרטים על ישיבה גבוהה/נמוכה וכו'...

פורסם

נוחות זה עניין יחסי.

באיזה רכב אתה מתנייד עכשיו? למה אתה רגיל?

יחסית ליונדאי אקסנט 2008 הרכב שאתה מקבל יהיה נוח מאוד. אבל אחרי סיטרואן C5 לא נוח בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מתכונן נפשית..

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסיון עם האחות מיונדאי, i30 דיזל, גילה מכונית מפתיעה בנוחותה, עידונה ואיכותה. כסא קדמי מחורבן ודשבורד די עלוב ומלא כפתורים א-לה פוקוס דור קודם, קילקלו קצת את הרושם.

פורסם

אני חייב לשאול אותך, איך במשפט אחד מסתדר לך נוחות מפתיעה לטובה וכיסא מחורבן? כיסא זה לא חלק חשוב מנוחות? לי אישית, כאשר כואב הגב לא יכול להיות נוח.

פורסם

אם אתה באמת חייב לשאול, אז אני אענה. יש כסא ויש מתלים, המתלים והבולמים ביונדאי דנן מאוד טובים לטעמי, עם מידת ריסון נכונה ויכולת התמודדות עם תוואי דרך מגוונים בנינוחות ובשקט מופתי, מאוד מרשים. לכיסא, מושב יותר מדי זוויתי ולכן התחושה היא כאילו מישהו מנסה לקפל אותך כמו אולר. לא מצאתי אפשרות כיוונון לזוית המחורבנת הזו ומשחק בזוית גב המושב לא ממש פותר את הענין.

פורסם

קודם כל, נכונה ההערה. אם המושב מחורבן (למעשה כל תנוחת הישיבה), לא יועילו מתלים משובחים.

נוחות זה קודם כל ישיבה נוחה של הנהג..

אבל...

בניגוד למתלים, שפעולתם היא עניין שדי ניתן לאבחן באופן סובייקטיבי, נוחות של תנוחת ישיבה ומושב היא עניין אינדיווידואלי, כי לכל אחד מאיתנו יש פרופורציות קצת שונות וגם רגישויות פיסיות אחרות.

מכיוון שאין כאן מה לייעץ, מעביר לפורום כללי​.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...