Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מיונים ב"אדם מילא" - יש למה להתכונן?

yaniv572
שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לאחר שעברתי כמה שלבים מתישים למשרה הבאה (כניראה...), יש עוד שלב אחד - יום מיונים באדם מילא.

קראתי קצת ברשת, ניסיתי קצת לשמוע מחברים מה היה שם, לא הצלחתי להגיע להחלטה עם עצמי האם צריך להתכונן למשהו...

למישהו יש נסיון איתם? כדאי לשים לב למשהו מיוחד?

אני יודע שאני צריך להגיע דיי רענן בבוקר (מ 8 בבוקר...), יש עצות מיוחדות או פשוט להישאר אני? (:

אני מיועד לתפקיד פיתוח תוכנה(בערך) כאשר לא מדובר במשרה ניהולית, לא יודע אם זה אמור להוסיף למשהו...

תודה רבה,

יניב.

עריכה

מצאתי את הספר מהפוסט הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?528888-%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%9D-%D7%A9%D7%A7%D7%A8-%D7%90%D7%91%D7%97%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%99%D7%A9&highlight=%D7%90%D7%93%D7%9D+%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%90

אני מניח שאני אעבור עליו קצת אך עדיין אשמח לשמוע מאנשים.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי 2 פעמיים את המבחנים של אדם מילוא (מטעם מקומות עבודה שונים), לא חושב שזה מסוג המבחנים שדורשים הכנה מוקדמת, הם לא באמת באים לבחון כמה אתה טוב במתמטיקה, המבחן למעשה בוחן את אישיותך וכמה אתה עיקבי.

תגיע רענן למבחן, תתרכז לפני שאתה עונה וזה הכל פחות או יותר.

אני כן אסייג ואומר שהביקורים שלי באדם מילוא היו לפני עשור כך שאולי דברים השתנו קצת מאז אבל אני דווקא נוטה להאמין שלא בוצע שינוי משמעותי אם בכלל בפורמט הבחינה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, כמו שנאמר לפני, חלק נכבד מהמבחן הוא מבחן אישיות, אך מאחר ולרוב המיון עצמו מיועד לבדיקת התאמה לתפקיד במקום עבודה, ו/או התאמה לתפקיד ניהולי, יש גם חלקים במבחן שבודקים התאמה לתפקיד הנדרש, מבחינת תכונות כמובן (התמדה, חשיבה על הפרטים הקטנים, לוגיקה, יכולת עבודה בצוות וכו').

שמחתי לראות שהספר שהעליתי, עדיין זמין :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...