Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לשמוע את רשמייך מהשירוקו gts.

אני לפני החלפה של הרכב ולא מפסיק לשנות כיוונים כבר תקופה דיי ארוכה, אולי להשאר בתחום המוכר יכול להיות אחלה אופציה.

שיפופו מה עוד על הכוונת חוץ משירוקו חדשה?

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לידיעתכם, השירוקו עדיין מבוססת על שלדת גולף 5 שהיא השלדה הטובה ביותר שהייתה לפולקסווגן מאז ומתמיד.

הישיבה מלפנים לזוג בשירוקו הרבה יותר נוחה מאשר בגולף, אבל אם חייבים 4-5 מקומות ותא מטען יותר מסביר, הרי שאין ברירה והגולף מתאימה יותר. הייתה לי שירוקו ואהבתי אותה מאד.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

במהלך 2015 נחתה בארץ שירוקו 1 בודדה מתוחת פנים אבל עם המנוע של GTI MK6 (210 כ"ס) הבעלים היחידי של הרכב הזה הוא בחור מהצפון בשם אייל, בחודשים האחרונים החלו לשווק בארץ את השירוקו GTS, שבעצם מבוססת על גולף MK5 (מבחינת שילדה) אבל מבחינת מנוע הוא זהה של הגולף GTI MK7 (כנ"ל לגבי הגיר DSG6) - שזה אומר 220 כ"ס, ומומנט של 35.8.

אני בכלל במחיר הזה הייתי מסתכל על הלאון קופרה שנותנת תמורה של 300 אלף (ויותר) במחיר שעל הכביש יוצא קצת מעל 200.

אבל מבניהם, אין ספק שהשירוקו יפה יותר והגולף סולידית.

אני הייתי בוחר בגולף.

פורסם
שיפופו מה עוד על הכוונת חוץ משירוקו חדשה?

Gulietta qv LE, volvo v40 rline, leon cupra, s3, a45, tt.

אולי שכחתי עוד כמה מתמודדות.

לגבי המרצדס, יד שניה כמובן, חדשה רחוקה מהתקציב, כנ״ל טיטי מהדור החדש (יש אחת בלוחות בצבע לבן sline שדורשים עליה 245k, צריך לבדוק מה הקאצ׳).

"יאללה בירי".

פורסם

מבחינת כח נטו הקופרה מאוד אטרקטיבית, אם אתה מחפש קצת יותר אוטו הייתי הולך על הS3 החדשות (הסדאן יותר לטעמי האישי).

פורסם (נערך)

עלות הטיפולים היא הסיבה העיקרית, מתבסס על קריאה וביקורות של חבר׳ה מהפורום שבבעלותם הרכב.

מבדיקה מול מכר שעובד במוסך של מרצדס, טיפולים בa45 יעלו פחות, לטענתו.

לא זוכר סכומים מדויקים, אבל לא נפתחו לי העיניים בתדהמה למשמע מחירי טיפול וברקסים.

בכל מקרה, דווקא ה-125 מדברת אליי יותר, אין לי נסיון קודם עם הנעה אחורית וכנראה עדיף להתחיל מ״נמוך״.

אני מעדיף לא לחטוף את השרשור ולהשאיר אותו כמו שהוא, ולפתוח שרשור התייעצות בקרוב.

שפין, הבעיה שלי עם הקופרה היא בעיקר העיצוב (חיצוני ופנימי), ולאחר מכן הסמל.

אני פשוט לא מתחבר.

נסעתי לא מעט על לאון fr 1.8 משופרת מאוד (מאוד זה כולל טורבו מוגדל), ברור לי שיש לא מעט הבדלים בין הדגמים מבחינת כוח/תזמון וכו׳, אך ה״פואנטה״ הועברה.

קשה לי לדמיין את עצמי שוהה בתא הרכב הנ״ל יום יום ונהנה ממנו.

הכוונה היא להשאר עם הרכב כארבע/חמש שנים, הפנים של הלאון/קופרה דיי מבאס מהבחינה זאת, הייתי רוצה להכנס לרכב שמעניק ניחוח פרימיומי יותר.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
מבחינת כח נטו הקופרה מאוד אטרקטיבית, אם אתה מחפש קצת יותר אוטו הייתי הולך על הS3 החדשות (הסדאן יותר לטעמי האישי).

אם כבר קצת יותר פרימיום, כי מבחינת מכנית..הקופרה נותנת בראש ל s3 המשעממת.

פורסם

היא יכולה לתת לה בראש יום ולילה, אבל היא לעולם לא תהיה S3 מהרבה בחינות, לא הכל זה לחיצות ואם כן אז השמיים הם הגבול מבחינת שיפורים.

שרשמתי קצת יותר אוטו התכוונתי לאבזור, איכות הרכבה\חומרים, הרגשה כללית של הרכב וכמובן הסמל.

שיפופו מכיוון שאני מכיר רק 1.8 אחת עם טורבו מוגדל (IS20) אני יודע כנראה באיזה רכב מדובר, אכן הסיאט היא הכי פחות מרשימה, אבל אם הכוח הוא הפקטור הכי חשוב לך ברכב אז הקופרה הכי אטרקטיבית מבחינת כוח/מחיר.

פורסם (נערך)
היא יכולה לתת לה בראש יום ולילה, אבל היא לעולם לא תהיה S3 מהרבה בחינות, לא הכל זה לחיצות ואם כן אז השמיים הם הגבול מבחינת שיפורים.

שרשמתי קצת יותר אוטו התכוונתי לאבזור, איכות הרכבה\חומרים, הרגשה כללית של הרכב וכמובן הסמל.

שיפופו מכיוון שאני מכיר רק 1.8 אחת עם טורבו מוגדל (IS20) אני יודע כנראה באיזה רכב מדובר, אכן הסיאט היא הכי פחות מרשימה, אבל אם הכוח הוא הפקטור הכי חשוב לך ברכב אז הקופרה הכי אטרקטיבית מבחינת כוח/מחיר.

הכוח לא הכי חשוב לי.

החבילה הכוללת לעומת זאת, בשקלול המחיר, לגמרי עושה לי את זה (האופציה היחידה שהייתי מוסיף מעבר למה שניתן כסטנדרט, הם מושבי הבאקט, למרות מחירם הגבוהה), אבל שוב - לא מעט מינוסים שקשה לי להתעלם מהם.

לגבי הלאון המשופרת, מוזמן להכיר עוד אחת, עם טורבו של gti mk7, תוכנת קאסטום, צנרת קאסטום מלאה, ברקסים מוגדלים, קויילאוברים וכל טוב, רכב מהמם.

עריכה: הייתי בטוח שהטורבו של mk7 הוא IHI, אז כנראה שאנחנו מדברים על אותו הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

אני לא חושב שהעניין פה הוא רכב מול רכב ראש בראש בצורה משעממת,

אני מניח שאתה לא רוצה לחטוף את הנושא ובגלל זה לא פירטת, אבל אם לא תפרט מה אתה מחפש, ולאיזו תמורה אתה מצפה,

מה התקציב, האם תהיה מוכן להתפשר על יד שנייה ואם כן אז מה התקציב לזה, רק אז בעצם יהיה ניתן למצוא את הרכב הנכון לך, או יותר נכון, לנסות להמליץ לך על הרכב הנכון.

אשמח לנסות לעזור כשתרגיש מוכן לשלב הזה.

פורסם
גם מבחינה מכנית, איך בדיוק הקופרה נותנת לS3 בראש?

תסתכל קצת על מבחנים ביוטיוב, ה S3 אפילו לא נחשבת ב 10 ההוט הא'ץ הטובות ביותר.

על הנייר מדובר על אותו מנוע/טורבו/גיר.

אבל בפועל...הקופרה קלה יותר, מכויילת למסלול לעומת ה S3 שלא מעבירה כלום לנהג...

בקופרה אתה מקבל מתלים אדפטיבים, ברקסים של S3/גולף R, דיפ מוגבל החלקה מכני, אבזור ברמה גבוהה (מערכת רמקולים, פנסי לד, גג פנורמי כיסאות מעור וכ'ו וכ'ו) מה שב S3 חלק מהאביזרים האלו הם בתוספת תשלום ועולה מחירון מול מחירון כמעט 100 יותר.

• תוכן חדש...