Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני חושב שמה שאמרתי מלכתחילה בהודעה המקורית היה מספיק ברור ואינו דורש הבהרה, לפחות למי שבתחום.

דעות שונות זה יפה, אך בטח לא גישה של "מה אתה נטפל לקטנות", כשהחוק ברור וכשמדובר בפרט בטיחותי. האמירות האלה רדודות אפילו יותר כשאינן מבוססות ולא מבהירות כדי להביא דעה שונה למשל - הסבר מדוע תיקון ע"י מדבקה רגילה כן מספיק - וגם אם זה את זה היה לנו, הייתי מעדיף לסמוך על הנחיות משרד התחבורה. התגובות שניתנו מעצם טבען לא הולמות פורום רכב שמכבד את עצמו, גם אם יש בהן ממש.

אתה לא יכול להוריד עכשיו צמיג, לקלף ממנו את המדבקה ולתקן שוב עם פטריה. נראה לי שתגרום יותר נזק. הפתרון עשוי להיות החלפת הצמיג או יותר טוב מלכתחילה תיקון תקני. מדוע החפיפניות זכתה דווקא כאן לרוח גבית עד כה אני לא מבין אך גם לא אנסה עוד להבין.

QS_46d96c9682284955b3226b9f9471dc7f.jpg

עמדת שם ונתת לו לתקן לך את התקר בצורה לא תקנית ואולי אף לגרום נזק בלתי הפיך לצמיג, מה שאמור לגרור החלפה שלו.

עמדת ולא עשית כלום, נסעת.

אתה הוא זה שנתן את הרוח הגבית הכי משמעותית פה חביבי, אנחנו סתם גיבורי מקלדת שלא מבינים כלום - אתה אישרת לו (ע"י זה שלא אמרת לו "עשית עוול, עכשיו תחליף לי לצמיג חדש!") להמשיך לעבוד כפי שעבד ואפילו לקבל על כך תשלום מחברת הליסינג שלך.

מבין כל העשבים השוטים בשרשור הזה אתה הוא ספונסר הרשע, לא אנחנו, אל תטעה.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני מבין לליבך, חאפרים זו בעיה קשה.

בכל זאת, לא היה אבל יותר הגיוני שתעמוד על הראש ותבקש ממנו הסברים ושיתקן כמו שצריך במקום ללכת ואחר כך להתלונן בדיעבד?

אני מבין את התחשוה שלך אבל בגלל זה לא עוזבים לפני שסוגרים הכל עם בעל העסק.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]459873[/ATTACH]

עמדת שם ונתת לו לתקן לך את התקר בצורה לא תקנית ואולי אף לגרום נזק בלתי הפיך לצמיג, מה שאמור לגרור החלפה שלו.

עמדת ולא עשית כלום, נסעת.

אתה הוא זה שנתן את הרוח הגבית הכי משמעותית פה חביבי, אנחנו סתם גיבורי מקלדת שלא מבינים כלום - אתה אישרת לו (ע"י זה שלא אמרת לו "עשית עוול, עכשיו תחליף לי לצמיג חדש!") להמשיך לעבוד כפי שעבד ואפילו לקבל על כך תשלום מחברת הליסינג שלך.

מבין כל העשבים השוטים בשרשור הזה אתה הוא ספונסר הרשע, לא אנחנו, אל תטעה.

מתגובותיך היה ברור שאינך מבין בכלל על שום מה כל המהומה ומה הבעיה עם התיקון הזה.

פורסם
אני מבין לליבך, חאפרים זו בעיה קשה.

בכל זאת, לא היה אבל יותר הגיוני שתעמוד על הראש ותבקש ממנו הסברים ושיתקן כמו שצריך במקום ללכת ואחר כך להתלונן בדיעבד?

אני מבין את התחשוה שלך אבל בגלל זה לא עוזבים לפני שסוגרים הכל עם בעל העסק.

הדברים נעשו מהר מידי וכלל לא ציפיתי לזה כי אני עדיין רגיל לראות את הפטריה בתיקונים מהסוג הזה. עברו שניות בודדות והוא הוציא והדביק את זה.

פורסם

אז תיקח עורך דין ותתבע את האמא של המקום - בהצלחה. בסוף זה יגמר בכך שתשלם הוצאות משפט לבית העסק וגם על בזיון בית המשפט. אם מפריע לך התיקון - לך למקום שבו ביצעת ודרוש לבדוק האם תיקנו כמו שצריך באמבטיה. למה ישר צריך ללכת להרכאות משפטיות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שיש במה להאשים אותך, אם העובד באמת לא תיקן לפי החוק (אין לי מושג מה אומר החוק) זה פסול.

אישית עניין החוקיות לא מפריע לי, אני חושב שכל מקרה לגופו והעיקר שהצמיג תקין ולא מאבד אויר. אבל כמובן שזכותך המלאה להתלונן לגורמים הרלוונטים (אמרת שזה רכב מהעבודה, אז קצין הרכב שלכם?) ולבקש צמיג תקין יחד עם בירור מול הפנצ'ריה על אופן העבודה שלהם. אם חלילה ייגרם לך נזק כתוצאה מהתיקון הזה, הסיפור צריך להיות מתועד איפשהו. בית משפט ועוכרי דין זה טיפה מוגזם בשלב הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא חושב שיש במה להאשים אותך, אם העובד באמת לא תיקן לפי החוק (אין לי מושג מה אומר החוק) זה פסול.

אישית עניין החוקיות לא מפריע לי, אני חושב שכל מקרה לגופו והעיקר שהצמיג תקין ולא מאבד אויר. אבל כמובן שזכותך המלאה להתלונן לגורמים הרלוונטים (אמרת שזה רכב מהעבודה, אז קצין הרכב שלכם?) ולבקש צמיג תקין יחד עם בירור מול הפנצ'ריה על אופן העבודה שלהם. אם חלילה ייגרם לך נזק כתוצאה מהתיקון הזה, הסיפור צריך להיות מתועד איפשהו. בית משפט ועוכרי דין זה טיפה מוגזם בשלב הזה.

גם לי לא היה מפריע שום דבר שלא באמת היה מפריע, אבל אם תעיין בסרטון שצירפתי קישור ממנו קודם נאמר שתיקון כזה מאופיין בכך שהצמיג נאטם מבפנים אך החור פתוח מבחוץ והוא צובר אוויר ולכלוך, ועם הזמן המקום מתחמם מהעומס ועלול הדבר להביא לפיצוץ הצמיג. יש סיבה מדוע הדבר לא חוקי. אני לא מחפש בלגאן אלא רוצה שהדברים ייעשו כמו שצריך ולך תדע אם מה שאני אעשה יציל חיים בסוף.

פורסם
שלום,

בעקבות דליפת אוויר מהגלגל הקדמי ניגשתי במסגרת הליסינג לתיקון תקר בפנצריה.

איך שהורד הגלגל אני והפנצ'רמאכר הבחנו בחתיכת מתכת (לא גדולה) שהייתה תקועה בתוך הגלגל.

העובד שייף את המקום מבפנים והדביק מדבקה... וזהו! הרכיב את הגלגל בחזרה.

לי ידוע שתיקון פנצ'ר על פי חוק צריך להיעשות באמצעות פטריה בלבד ולא בדרך אחרת, כי רק ככה החור נאטם מכל הכיוונים. מן הסתם ששאלתי אותו ואמר שזה בסדר.

דבר שני, מדוע לא טרח העובד להניח את הצמיג ב"אמבטיה"? מנין לנו לדעת שמה שראינו בעין זה המקור היחיד לדליפה? ואם ישנם עוד 5 חורים נוספים?!

אני שוקל תלונה לגורמים מוסמכים.

מה דעתכם ?

מצטער על השאלה הבורה - מה זה תיקון עם פטריה?

למה בעצם הכוונה?

פורסם
מצטער על השאלה הבורה - מה זה תיקון עם פטריה?

למה בעצם הכוונה?

עם פטרית שמפניון, ובנימה רצינית צפה בסרטון כאן:

פורסם
אין צורך להגיב תגובות של ילד. לא תובעים על דברים כאלה אלא זה יותר עניין לרשויות. אשמח אם תפנה למקום אחד בו דובר על עניין משפטי בכלל, ואם לא תמצא כזה טוב תעשה אם לא תוסיף להגיב.

ברומא התנהג כרומאי. כשאתה מגיב בצורה ילדתית - צפה שזה יחזור אליך. כנראה שאתה לא שם לב לנימה הצינית שבה נכתבה ההודעה שלי, ובמקום לעסוק בעיקר - עסקת במשל התפל. והנמשל הוא : במקום להתנהג כמו ילד בגן ולפנות לגננת - פשוט לך למקום. ניסית את זה לפני שאתה יוצא בראש חוצות עם הגולולת על שיפוד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...