Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

uploadfromtaptalk1461098023034.jpguploadfromtaptalk1461098039363.jpguploadfromtaptalk1461098056807.jpguploadfromtaptalk1461098082434.jpguploadfromtaptalk1461098102876.jpguploadfromtaptalk1461098129865.jpguploadfromtaptalk1461098145218.jpguploadfromtaptalk1461098159157.jpguploadfromtaptalk1461098174034.jpguploadfromtaptalk1461098196921.jpguploadfromtaptalk1461098213095.jpguploadfromtaptalk1461098231487.jpguploadfromtaptalk1461098264529.jpguploadfromtaptalk1461098283637.jpguploadfromtaptalk1461098311646.jpguploadfromtaptalk1461098339269.jpg

מוצר נוסף שהחלטתי לנסות ולפרט אליו הוא apc המכונה comfo מבית cleansters .

סכ"ה אני מכיר 4 סוגים של apc

הראשון הוא של שופרסל העלות שלו משהו כמו 16 שקל סכ"ה עושה את העבודה , מאוד מסריח וחריף באוויר ויש צורך בדילול גבוה .

השני הוא apc של חברת cg בקבוק של חצי ליטר בעלות של 50 ,60 שקל לדעתי לא שווה את המחיר כיוון שבסוף כולם מגיעים לאותו תוצאה .

השלישי החומר האהוב והידוע של מגוריס ניתן לדילול עד 1/4 , יותר סימפטי משל שופרסל, " ריח נעים" , מחיר מצוין לגלון וסכ"ה אחלה של מוצר

הרביעי apc+ מבית ממגוריס ... לא אפרט יותר מדי , עולה יותר מהרגיל מבחינתי זה אותו מוצר רק בצבע שונה , שם שונה ומחיר שונה .

ועכשיו נחזור לנושא לקחתי מגבריאל גלון apc המכונה comfo.

אותו חומר מגיע בגלון 4ליטר והמוצר מוכן כבר לשימוש ובמחיר הגיוני ביחס לשוק .

את החומר לקחתי לבדיקה בכמה מצבים.

1 ניקוי צמיגים.

2.ניקוי תא מנוע .

3.חיטוי פלסטיק.

4 ניקוי בדים .

5.ניקוי והכנת משטח עור .

מוזגים בערך חצי ליטר לשפריצר ומתחילים לעבוד .

מרסס את החומר על הצמיג עובר מעבר אחד עם סמרטוט לנגב סופית , בודק עם האצבע ואין פיח / לכלוך שחור ובין היתר הצמיג נראה ממש טוב אני חייב לציין אבל בתכלס שמים אחכ חומר ככה שזה לא כזה משנה.

עוברים לתא המנוע , מרסס בנדיבות מהמוצר , עובר עם מטלית ואחכ עם מפוח . סכה המוצר לא מראה קשיים מסוימים ועובד מצוין כמו שאר המתחרים.

שלב חיטוי הפלסטיק - שוב מעבר עם מגבת , משפריצים קצת ומנקים , המוצר לא מראה קשיים להורדת סימני לכלוך / שומן בדומה לשאר המוצרים מה שכן שיחסית בונוס המוצר משאיר מרקם ממש ממש יפה , משהו שקשה להסביר אבל סוג של פלסטיק נטול שכיף להסתכל אליו .

שלב הבדים , ריפודים שהוא החשוב ביותר . יכולתי לרסס בעזרת קיטורית אבל לא רציתי כיוון שלא לכולם יש שוב פעם מגבת מיקרובפיבר לחה, חומר בנדיבות על המושב והשטיח ואחכ שאיבה בעזרת שואב רטוב יבש . החומר נותן עבודה לא מראה קשיים להורדת לכלוך או כתמים , ואף יאמר לזכותו שבמגוריס יצא לי המון בזמן השאיבה שיוצא קצף מהמושב / השטיח ...

במוצר הזה גם יוצא אבל פחות מה שקצת מקל בעבודה .

עוברים לעור אומנם לא היה לי ריפוד מלוכלך אז הלכתי על מה שיש ריססתי מהcomfo אבל לא ציפיתי לראות תוצאה הריפוד היה נראה באמת חדש מה שהפתיע אותי שהוא קיבל מאין שכבת שומן על העור שממש נעלמה ברגע השימוש בקונפו אחרי שיפשוף עם מברשת ומגבת וגם העור הרגיש אחרת לגמרי מדהים מה שהסביר לי למה אני שם כל שבועים קרם לעור באוטו אצלנו בקיצור מה שחומרים לרכב יכולים לעשות מדהימים אותנו כל פעם מחדש

פורסם

אורן אחלה סקירה אחי, ממש מפורטת מכל הבחינות.

זו אותה סקודה של אבא ?

@גבריאל אין גלון מרוכז שאפשר לדלל לפי תנאי שימוש? אני אישית אחד שקונה ריכוזים זה פשוט יותר נוח.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

iliahrom:

כן, השפריצרים הם חלק מסדרת Ready2Use, מגיעים מוכנים לשימוש בדילול הנכון.

REVERSiN:

כרגע עדיין לא.

מאמין שתוך חודש נוציא למכירה את הקומפו כחלק מסדרת הPremium מרוכז בבקבוקים של 473 מ״ל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נראה טוב! אהבתי במיוחד את החידוש שבוצע לתא המנוע.

כמה שאלות:

1. מה מחיר המוצר?

2. האם בניקוי בדים/מושבים חייבים להשתמש בשואב אבק רטוב-יבש? אין לי אחד כזה. אי אפשר פשוט לתת לחומר להיספג ולהתייבש?

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

1. מחיר המוצר לגלון 4 ליטרים מוכן לשימוש 90₪.

לשפריצר מוכן לשימוש 725 מ״ל 45₪

על שאלה 2 יענה לך אורן

פורסם
נראה טוב! אהבתי במיוחד את החידוש שבוצע לתא המנוע.

כמה שאלות:

1. מה מחיר המוצר?

2. האם בניקוי בדים/מושבים חייבים להשתמש בשואב אבק רטוב-יבש? אין לי אחד כזה. אי אפשר פשוט לתת לחומר להיספג ולהתייבש?

אם אין שואב אבק רטוב יבש תרסס על המושב בנדיבות תקח מגבת מיקרופביר רטובה במים ונקיה , תסחוט אותה שתיהיה לכה כמו מגבות תעבור על המושב בתנועת פסים אחידה אחד תעבור שוב שהמגבת סחוטה , תשאיר את החלונות פתוחים ותן לרכב להתייבש במקום מוצל .

אם אתה מהצפון אתה מוזמן לבוא לשאוב בכיף .

פורסם

תודה על ההדרכה, נשמע טוב.

למה צריך שהמגבת תהיה רטובה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

שאלה לבעלי cleansters, המוצר apc שלכם מתומחר ב90 שקל לגלון של 4 ליטר ללא דילול.

מוצר של חברה מוכרת כגון כימיקל גייז מוכרת מוצר בשם all clean שמגיע אומנם בחצי ליטר במחיר של 60 שקל אבל אפשר לדלל בין 1:10 ל 1:20 כלומר לייצר בין 5 ליטר ל10 ליטר של חומר..

נראה לי מוזר לשלם על מוצר חדש יותר ממחיר מוצר ותיק בעל שם (מותג).

**אשמח לסקירה של אורן על המוצרים הנוספים שלכם כגון השמפו לרכב.

פורסם

לגבי המחיר היו לי תהיות משל עצמי ופניתי אליו בפרטי.

תודה על ההסבר עם המגבת, אולי אקפוץ לשם יום אחד.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

המוצר שלנו בסדרת המוצרים המוכנים לשימוש, אפשרי לדילול נוסף.

המוצר שציינת הוא מוצר שבפורומים של cg טוענים שמדללים אותו 1:3, 1:4 והוא עובד סביר +-

ממליץ לך לרכוש את השפריצר ולנסות בעצמך.

כמו הסיקור כאן, הרבה אנשים מופתעים מהחומרים.

• תוכן חדש...