Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לפני כמה דקות עם הרכב ואיך שהוא המפתח הסתובב למצב של הסטרטר עם הרגל שלי. ונשאר דלוק לאיזה 2-3דקות. לא שמתי לב. ראיתי רק נורת abs הרחתי ריח שרוף, כביתי את הרכב. ואיך לא מניע. משמיע תיק קטן וזהו. הנעתי מקודם בהילוך. הרכב הניע. השארתי אותו עומד איזה 10דקות עם מזגן. כביתי ונסיתי להניע מיד אחרי זה והרכב לא מניע. לא משמיע כלום, האם הסטרטר הלך או המצבר גמור?

פורסם

נסה להניע עם כבלים. אם מניע הבעיה במצבר. אם לא מניע הבעיה בסטרטר! ייתכן בהחלט שגמרת על הסטרטר ואני מקווה מאוד שגלגל התנופה לא ניפגע.

פורסם
נסה להניע עם כבלים. אם מניע הבעיה במצבר. אם לא מניע הבעיה בסטרטר! ייתכן בהחלט שגמרת על הסטרטר ואני מקווה מאוד שגלגל התנופה לא ניפגע.

בדקתי מתח למצבר 12.5V ומה הסיפטומים לנזק בגלגל התנופה? כי בדיוק הייתי במוסך לקבל הצעת מחיר לתיקון הנעתי אותו בדירדור ולא הרגשתי משהו חריג בעניין הגלגל תנופה נסיעה של 10דקות

פורסם

סטרטר לא בנוי לעבוד במשך זמן העולה על 10-20 שניות..

הפעלה ארוכה של הסטרטר מחממת את המוליכים שלו עד כדי נזק בלתי הפיך.

בסבירות די גבוהה הסטרטר שלך שרוף.

יום טוב גם לך

פורסם
סטרטר לא בנוי לעבוד במשך זמן העולה על 10-20 שניות..

הפעלה ארוכה של הסטרטר מחממת את המוליכים שלו עד כדי נזק בלתי הפיך.

בסבירות די גבוהה הסטרטר שלך שרוף.

הייתכן שעוד רכיב חשמלי בנוסף לסטרטר דורש בדיקה?

הרי עם כבר אני ניגש להחליף אותו מה עוד עליי לבדוק

• ספונסר פורום
פורסם

הסטרטר נשרף והתפרק לחתיכות, המתנע לא יכול להתמודד עם הסל"ד הגבוה ברגע שהמנוע מונע. הסטרטר מסובב את המנוע בקצב של כ 300 סיבובים לדקה, לאחר ההנעה ובמהלך הנסיעה ,כאשר הסטרטר עדין מחובר לגלגל התנופה ב-3000 סל"ד הוא מסתובב פי 10 מהר יותר ממה שהוא תוכנן, זה גורם לכל ההלחמות להיפתח מהעוגן.

תצטרך להחליף סטרטר וככל הנראה סוויץ או ממסר התנעה תקול שממ

שיך לתת מתח לסטרטר גם לאחר שעזבת את המפתח

• תוכן חדש...