Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, התחדשתי לי ביונדאי i10 משנת 2009. הרכב עבר טסט לפני שלושה חודשים. רכב שטופל במוסך מורשה.

עשיתי לו בדיקה במכון, לפי הדו"ח מערכת הקירור תקינה, אבל היום כשנסעתי שמתי לב שהוא לא מקרר לגמרי כמו שצריך. מוציא אוויר טיפה קר. בואו נגיד שבקיץ זה יהיה סיוט. מה בדיוק בודקים לגבי מערכת הקירור ומה יכולה להיות הבעיה לדעתכם?

כמו כן מערכת הדלק נמצאה תקינה, אבל על נסיעה של 40 ק"מ נשרף לי משהו כמו 1/8 מיכל, לא נראה לי שזה תקין. אבל האם יכול להיות שזה קשור לעובדה שדוושת הגז מרגישה לי ממש קשה וצריך "להתאמץ" מאוד ביחס למכוניות אחרות בשביל להאיץ? יכול להיות שזה שורף יותר דלק? אם כן, האם אפשר לסדר פשוט במוסך את הרצועה כדי שהלחיצה תהיה יותר רכה?

תודה לעונים

פורסם

מערכת הקירור בבדיקה הכוונה נראה לי למערכת קירור של המנוע, כלומר רדיאטור וכל הצינורות, בקיצור כל מה שקשור למערכת קירור של המנוע.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בעלותי הייתה i10 משנת 2009 ועד מכירה ב-2014 עם כ-42,000 ק"מ. המזגן קירר מצויין בכל חיי הרכב אצלי. צריכת דלק לא מודדים בצורה הזאת, אלא ממלאים מיכל מלא, מאפסים את מד המרחק ונוסעים עד שצריך לתדלק שוב. מתדלקים ומחלקים את מספר הק"מ שעברת מהתדלוק הקודם בכמות הליטרים שנכנסו למיכל. ובכל זאת, לגבי ההערכה הגסה שלך, 1/8 מיכל על 40 ק"מ, אומר 320 ק"מ על מיכל מלא. ב-i10 מיכל של 35 ליטר, כך שזה מעט מוגזם. עם זאת, הרכב לא חסכוני בדלק כמו שהיה אפשר לצפות, וצריכה של 12 ק"מ לליטר היא לא חריגה (בעיקר בנסיעה מאומצת, כפי שאתה מתאר).

לגבי כיול המצערת - המצערת ברכב אלקטרונית, כך שלא ניתן לכוון אותה בצורה שונה. המנוע ב-i10 חלש, והתיבה האוטומטית לא מוסיפה ליכולת הרכב להאיץ מהר. אם אתה מורגל לרכב חזק יותר מאוד ייתכן שתתצטרך ללחוץ חזק ב-i10 בשביל להאיץ, ועל הדרך צריכת הדלק תיפגע.

פורסם

למיטב ידיעתנו אין איזו תקלה סדרתית נסתרת ב I10

אתה צריך לבצע היכרות עם הרכב שרכשת. מד הדלק אינו מדוייק 'על המילימטר' ואתה לא יכול להסיק על צריכת הדלק לפי המד, אלא רק על ידי איפוס מד המרחק בתדלוק, ובקידה בתדלוק הבא.

אתה עם מנוע 1200 סמ"ק וגיר אוטומטי, וזה משפיע על צריכת הדלק.

סגל לעצמך סגנון נהיגה מתון וחסכוני ותוכל להפיק את המיטב מהאוטו שלך.

אם אתה חש שהמזגן לא מקרר די הצורך חזור למוסך שלך לבדוק אותו, אבל לא בימים הקרים המתרגשים עלינו. אתה יכול כמובן לחכות עם הבדיקה לאביב כשיהיה חם יותר.

שלומי

• תוכן חדש...