Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה שלי לומדת בטבריה וזו הסיבה היחידה שעברנו לכאן כי זיקה כלשהי לטבריה אין ממש.

המעבר להורים לא אופציה כיוון שההורים שלי גרים באיזור הקריות וההורים שלה בחיפה, אם נעבור לשם עדיין נצטרך רכב+ דלק שזה אומר בלאי דלק טסט וטיפולים רק בשביל ללמוד.

המשכורת שלי היא העיקרית ומסתמכים בעיקר עליה שמכאן נלקח השכר דירה הארנונה החשמל המים הרוב של הקניות

בנוגע לתחבורה ציבורית במידה ואני אכן ממשיך לעבוד ביוקנעם היא לא אפשרית בעליל במיוחד עם התחבורה הציבורית של הארץ רק הזמן עצמו נטו לא יהיה מספיק להגיע ולחזור לעבודה כמו שצריך.

בנוסף לכך גם המיקום בו אני נמצא התחבורה לא כל כך טובה.

צמצומים באוופן הכלכלי: צמצמתי כל מה שאפשר אפילו כבלים לא עשינו מהסיבה הפשוטה שאנחנו כמעט ולא רואים טלוויזיה כך שאין טעם.

בנוגע לעתיד:

אני מתכוון לעשות מכינה במכללה פה הקרובה ולהשתמש בפיקדון הצבאי כמקור מימון ואולי אפילו לחפש גם מלגה מסויימת.

בנוגע לגוף מסויים קשה לי לדמיין את עצמי נכנס שוב למסגרת הזו, מסגרת שאין בה שום היגיון וקשה לי עם זה.

בנוגע לקורס של בודקי תוכנה, אף פעם לא ניסיתי את הכיוון.

מבחינת תחביבים לפני צבא התחביב שלי היה פשוט לפרק את המחשב שלי ולהרכיב אותו, היום אני ממש אוהב גם את התחום של האודיו אבל מבחינת ניסיון פיזי עצמו אני לא ניסיתי משהו מיוחד וגם כאשר התקנתי מערכת זה יותר היה לכיוון שעזרתי לחבר שלי להתקין לי מערכת ברכב.

מכירת הרכב: רק במידה ואני אמצא עבודה הקרובה באיזור שאוכל להגיע כמו שצריך אין לי בעיה למכור את הרכב ע"מ להתייצב כלכלית ולעמוד על הרגליים.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

כמה זמן אתם מכירים? אתה בטוח שאתה צריך לממן את שניכם ככה?

לא ענית למה האופציה של לחזור הביתה לא ריאלית. ככה תוכל באמת לחסוך את הכסף שאתה עובד בו. ואם מהבית להגיע לעבודה יהיה לך רחוק מדי, מצא עבודה קרובה יותר.

ושהחברה תגור במעונות ותישנו ביחד בסופשים.

ואם אין לה כסף למעונות אז שתיקח מלגות/תעבוד קצת? ושוב חוזר לשאלה - עם כל הכבוד והאהבה, זאת בעיה שלך? כמה זמן אתם מכירים? כי נשמע שאתה ממש קורע את עצמך בשביל זה. מה היא לומדת אגב? עד כמה זה יהיה ריווחי בסוף התואר, ומי אמר שתישארו יחד בסוף התואר שלה? היא משלמת 10 או 30 אלף ללימודים שלה בכל שנה?

פורסם

לגבי מכירת הרכב - ברור שלא תוכל לגור בטבריה, לעבוד ביקנעם ולהתנייד בתח"צ. לכן ציינתי שאתה צריך למצוא עבודה באזור המגורים. אם אתה בטבריה מחשבות שעולו ת במוחי הן פקידות קבלה במלון, סניטר בבית חולים, משהו עם משמרות שהתשלום עבורן כרוך בתוספת לערך השעה.

אני לא יודע באיזה מכינה אתה מתכוון ללמוד ומה הדרישות שלה. אני יכול לומר לך שהבן האמצעי שלי, עם תעודת בגרות של כ-30 יח"ל אבל ציונים לא מספקים לקבלה למסלול שרצה. עשה מכינה של 10 חודשים בטכניון, במהלכה למד (פרונטלית + שעורי בית ולימוד עצמי) סדר גודל של 10-12 שעות ביום. זמן לעבודה לא היה לו. בנוסף - בחודשים שאח"כ ניגש פעמיים לפסיכומטרי על בסיס לימוד עצמי (עשה קורס ופסיכומטרי תוך שירות בצבא שנתיים קודם, אבל הציון לא היה מספק), וכעת לומד בטכניון - שוב, נמצא שם בממוצע 12 שעות ביום. הבא זאת בחשבון כאשר אתה מתכנן לימודים + עבודה, זה לא כל כך הולך יחד, בודאי לא עבודה בהיקף מלא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ככל הנראה לא הסברתי את עצמי נכון, המטרה העיקרית של השרשור היא להחליף את העבודה ביוקנעם ולעבור למקום עבודה חדש.

הכיוון של השרשור זה למצוא את המקום שלי בשוק העבודה ולהתפתח הלאה.

אני וחברה שלי קצת מעל 4 שנים ביחד וחושבים קדימה להמשך הדרך, היא כן עובדת אבל המשכורת הסטודנטיאלית היא סה״כ השלמה כלכלית.

בגלל שאני גר בטבריה גם קשות לי הנסיעות כל יום ואני כבר לא מדבר על הדלק שזה כמעט 1500 שקלים בחודש ובנוסף אני לא רואה אופציית קידום בהמשך הדרך.

אני מאוד רוצה למצוא מקום עבודה שאוכל להתקדם בו באיזור טבריה או לכיוון לימודים של איזשהם עתודות, תעודות, תארים, קורסים כל דבר כזה או אחר שיוכלו לעזור לי

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אז אם כל מה שאתה מחפש זה עבודה/לימודים, לגבי עבודה תתייעץ או תסתכל במה השכנים שלך עובדים ותנסה לראות אם משהו מזה יכול להיות רלוונטי לגבייך, ולגבי לימודים תבדוק איזה מכללות יש בסביבת המגורים שלך ותתחיל לעבור על רשימת המקצועות שהם מלמדים. אל תשכח לבדוק לגבי לימודי תעודה. גם בתחום המחשבים, כמו ג'ון ברייס HACKER U וכד'

פורסם

אם יש לך ידיים טובות ואתה בחור עם ראש על הכתפיים תנסה לחפש עבודה בנגריות. בטוח יש נגריות באזור. השכר הוא לא מינימום ואם אתה טוב אתה יכול להתקדם די מהר.

נקודה שחשוב לי לציין. אני לא יודע כמה אתה אוהב את חברה שלך וכמה היא אוהבת אותך אבל לדעתי מאוד לא בריא כל הקטע הזה שאתה עובר עד לטבריה כי היא צריכה ללמוד. וכל ההוצאות עלייך. אתה בחור מחושב אבל שים לב שלא עושים סיבוב על הגב שלך. היא תסיים עם תואר בלי מאמץ ואחרי שאתה עושה שמיניות באוויר, בעוד שלוש שנים תשאר עם הז.. ביד. על מה היא חשבה כשהיא החליטה שהיא עוברת לטבריה כדי ללמוד? היא חסכה משהו? התכוונה לעבוד במשהו? איפה ההגשמה שלך בכל הסיפור הזה? תחשוב טוב טוב לפני שאתה מבטל את עצמך ואת העתיד שלך ככה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבנתי שרתכות זה תחום מעניין שניתן לחיות ממנו בכבוד.

אני מעונייין לעשות קורס של זה אחרי שאסיים את הלימודים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוא נניח שהזוגיות תשמר, ואתה תלך ללמוד אחרי שזוגתל תסיים. זה אומר שתסיים את הלימודים בסביבות גיל 33-35. לא בלתי אפשרי, אבל סביר שתרצו להקים משפחה ולהוליד ילדים - ואיך תממנו זאת?

אני מניח שהגברת לומדת בעמק הירדן. מה היא לומדת? מה העתיד הכלכלי של המקצוע שלה? מה הסיכוי שהיא תוכל לפרנס אותך בזמן שאתה לומד (אםילו עודה של שנתיים) והיא צריכה לדאוג גם לילד\ים?

נראה לי שנושא מציאת עבודה מתאימה בשבילך הוא רק פתרון זמני. אתה בשלב בחיים שבו צריך לתכנן לטווח ארוך, והרעיון שהוצע שהגברת תחפש מגורים במעונות ואתה תשוב להורים ותתחיל ללמוד בהחלט סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. בהנחה שאתם נשארים בטבריה: נסה למצוא עבודה בטבריה דרך חברים של חברים של חברים בפייסבוק. ככה אשתי מצאה משרה מעולה והיא מבסוטה עד הגג.
  2. מה שספריאל כתב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לך או למקצועות התעשייה (מסגרות, רתכות CNC וכו') או אם באמת אתה רוצה לבנות קריירה מכניסה לך לתחום הבניין. זה תחום שאין בו כמעט ישראלים ולכן הקידות מהיר ומהר מאוד תוכל להגיע להיות מנהל עבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...