Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בשעה טובה הבאתי אוטו חדש דיי בזול ולפי מה שאני רואה ומרגיש המצב שלו דיי בסדר

יונדאי אקסנט 2001

על השעון 230K ע"פ המוכן הגיר שופץ לפני פחות משנה+מנוע עבר אוברול ובאמת בסרק וגם בקיקים נשמע די טוב אבל יש משו שמפריע לי

קודם כל הנורה האדומה הראשית שהתעוררה לי זה כשהאוטו מעלה בסלד יש ציקצועים מהמנוע,כאילו המנוע עושה סיבוב ואז איזה משו על אחת החגורות נתקע במשו וממשיך ממש נשמע כמו דיזל בסלד נמוך, ניסיתי להקשיב קצת ואני לא מצליח להבין אם הצקצוקים עולים עם הסלד אין בעיות סחיבה,שמן ממה שראיתי בסדר אומנם קצת בצבע כהה אבל בחודש הקרוב כבר מתוכנן טיפול והזמנתי פילטרים ויש לי שמנים ונוזלים בבית

הבעייה השניה היא הברקסים,אבל לא שהם לא מגיבים אלא שבזמן בלימה ההגה רועד-בזמן נסיעה הכל טוב אין סטיות הגה אין בעיות של רעידות.

סך הכל אני מרוצה מהנסיעה של הרכב היום נסעתי איתו מאיזור המרכז לעיר שלי והוא הגיב יפה מאוד ביחס לתיבה אוטומטית,לחיצה קלה על הפדל וכל הכוחות הועברו לגלגלים-אומנם התיבה קצת מרגיזה בגלל שקשה לשלוט בה אחרי נהיגה של כמה שנים טובות על ידני

עכשיו בפרוייקט לשקם את מה שיש-בעיקרון אני כבר מחר יתחיל עם המערכת והתאורת פנים הרכב וניקוי פנימי יסודי ובשבוע הבא כשאחזור מהבסיס מחכה לרכב פינוק שטיפה פוליש וווקס אבל אני חייב לבדוק קודם כל את הבעיות שמציקות לי

אשמח אם מישו יסביר לי קצת ממה יכולה לנבוע הבעיה

פורסם

תתחדש,

את הרעש מהמנוע תקליט ותעלה לכאן.

שמן כהה זה לגיטימי, הוא סופח פיח, זה אחד התפקידים שלו. אבל אם לא ידוע מתי הוחלף אז תחליף כולל פילטר מקורי.

לגבי הברקסים, הצלחות מעוותות. יש לך מדריך לברקסים בגטס אבל זה לא משנה, גטס כמעט זהה לאקסנט מבחינה מכנית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?536902

תפרק את הצלחות וקח לחריטה, או שתקנה חדשות.

מעבר לזה יש מדריך לכל השמנים והפילטרים באקסנט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?553914

בהצלחה

Stay Dirty

• תוכן חדש...