Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האייגו תתחיל החל מ 65 אלף לידני:

http://www.cartube.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%99%D7%92%D7%95-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2016-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

כאילו למה שבן אדם יוסיף 10 אלף ולא יקח דאציה ב55 או אם כבר את ה208 ב 68 אלף,מחיר הזוי.

למה? קבעונות והמחשבה של רוב הישראלים ש"אין כמו יפני" או "אין כמו טויוטה" ו"לא סתם קורולה זה הרכב הכי נמכר בעולם הוא הכי טוב" (ותמיד התשובה שלי לאותם אנשים, זה שלמרות שהיא אולי הכי נמכרת בעולם לא הופך אותה למכונית הטובה ביותר, יש מכוניות מהירות ממנה, מתנהגות ממנה, נוחות ממנה, יפות ממנה, מפוארות ממנה וכו')

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוף סוף מתחילים את השיווק של הרכב הזה,לפני שנה ראיתי אותו בסיציליה.

אני היחידי שאהב מאוד את העיצוב?

מעניין כבר לראות אותה על הכבישים.

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
אם אתה היית היבואן, של מותג עממי, היית רוצה להתעסק עם דגם ממנו תמכור 10 יחידות בשנה? חובבי הנהיגה, או לכאורה חובבי הנהיגה, הצביעו בארנק, הם בחרו בקופרה, GTI, QV...

הקצאת ה-20 היתה לשנה הראשונה, בגלל ביקוש עולמי חזק למכונית(גם ליפנאוטו הוקצתה כמות דומה של BRZ).

אבל יכל להיות לזה המשך ובתמחור נכון ושיווק שלא מתעלם מהמכונית, יכלו כבר להמכר למעלה מ-100 מכוניות כאלו עד היום.

ולשאלתך הראשונה, מה עושים יבואני טויוטה במדינות קטנות אחרות? נניח יוון, דנמרק ואפילו קפריסין הקטנטנה? התשובה היא שכשמייצגים בבלעדיות יצרן, מוכרים את מגוון המוצרים שלו, על מנת להיות נוכח בכל נישה ולתת מענה בכל תחום, גם כאלו שלא בא לו להתעסק איתם (ובינינו, למה שיבוא לו? הרבה יותר קל למכור קורולות לליסינג, יאריס לנשים וספייס ורסו ופריוס לקשישים).

זאת מעבר לעובדה שמכונית כזו היא מקדמת תדמית ו"מאירה" אולם תצוגה מלא במכוניות אפורות במיוחד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שאלת וענית.

ברגע שאתה מוכר מעל 10,000 קורולות בשנה בקלות, למה לך להתעסק עם דגמי נישה שימכרו עשרות בודדות, במקרה הטוב ?

חבל, אבל זה מה יש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא מבין את העיצוב, מגוחך לטעמי.

נראה לי שלמהנדסי טויוטה שההשתתפו בפרויקט עם PSA אסור היה להכנס לסדנת העיצוב של הצרפתים שמא יידבוק בהם מעט עיצוב רענן אמיתי.

השמועה מספרת* שמהנדס טויוטה אחד נכנס בטעות לישיבת מעצבים של סיטרואן, כשגילה את זה, נקרא מיידת למטה טויוטה שם ביצע ספוקו כשהוא מתיז את קרביו על פוסטר של 406 קופה.

*לא שמועה ולא בטיח, סתם משעמם לי בשבת והעיצוב של האייגו רק מחמיר את השעמום. סליחה.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

• תוכן חדש...