Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ! אשמח לקצת עזרה

מזה כזמן רב הרכב לא מניע באופן רגיל . לפעמים לאחר מספר נסיונות אין סטרטר כלל ולבסוף מצליח להניע !

גם לאחר נסיעה ארוכה חזרה לרכב לא מניע בפעם הראשונה .

הבעיה קורת גם עם ההמפתח הרזרבי שהינו ללא שלט

בחיבור סורק למחשב הרכב הצביע על תקלה מפלג מספר 2

אתמול שוב סירב להניע עם הודעה ENGINE IMOBILAIZER FOULT ובסוף הניע

לא נראה לי סוללה של השלט כי גם ברזרבי ללא שלט לא מניע רגיל

יש למישהו הצעות ?

אשמח לכל עזרה

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רשמת בעצמך את התקלה, האימובולייזר משתגע יכול להיות זה לא בעיה במפתח , גש לחשמלאי שמתעסק עם אימובוליזרים .

8)
פורסם

ברכב יש אמבולייזר מקורי (שבב מקודד למחשב הרכב במפתח), ההודעת שגיאה שאתה מקבל היא שהוא לא מזהה את השבב במפתח ובעצם חוסם הנעה.

אם יש לך קודנית ברכב, היא לרוב מנתקת את האימבולייזר המקורי - יתכן והקודנית עושה את הצרות וממליץ להתחיל משם קודם כל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

ניתקו לי את הקודנית ממזמן

לא תמיד כשאין סטארטר מופיע ההודעה

ENGINE IMOBILAIZER FOULT

כל המערכת בחצי SWITCH ראשון מתפקדת כרגיל

כשאני מסובב המפתח סיבוב נוסף להנעה אין כל תגובה מצד הסטארטר

(שוב זה קורה עם שני מפתחות שונים )

נראה לי שזה כיוון של הסטארטר ריילי .

האם דפיקה קלה על גוף הסטארטר או פתיחתו ובדיקת מתח בהדקי הסליל או במעבר המגע של הפלוס למנוע יפריחו

את הכיוון שבו אני חושש ?

תודה על כל כיוון

פורסם

הכיוון המרכזי עדיין נשאר האימבולייזר, גם אם לפעמים מופיע רק התקלה עצם היותה קיימת מצביע על סיכוי די גבוה לתקלה שם.

ממליץ לך לגשת לחשמלאי שיעשה בדיקה בנושא, אם זה לא מקור הבעיה אז הסטארטר גם שווה בדיקה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מציע לבדוק גם את הסוויטש עצמו לפעמים מתפתח שם חופש

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...