Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דלת הרכב שלי (סוזוקי סוויפט) חורקת. שימנתי בתרסיס שמן (רצ"ב תמונה), אבל זה עוזר לשבוע / שבועיים.

במוסך, ביקשתי לגרז את הציר, אך המוסכניק אמר שלפני הגירוז, יש לרסס במשך שבוע ספריי נגד חלודה, שימיס את החלודה, ואז לגרז.

האם זה נכון?

האם הספריי הזה ממיס חלודה?

תודה

תרסיס.jpg

פורסם

בטוח שהחריקה נובעת מהציר של הדלת?

לפעמים, החריקה נובעת מחיכוך של הדלת בכנף כתוצאה ממכה בדלת/כנף.

אם באמת זו הבעיה, פחח יתקן זאת בחצי דקה עבודה ולרוב לא יגבה כסף.

פורסם

אתה יכול לגרז לבד. הייתי לי אותה בעיה בפיאט פונטו, גריז מאיכות טובה על הציר והחריקות הפסיקו. לא צריך לפרק את הציר בשביל זה, פשוט לשים גריז (לא יותר מידיי בנדיבות שלא ילכלך יותר מידיי) והגריז כבר יכנס לתוך הציר אחרי כמה פתיחות וסגירות.

רק לא לשים WD40 לפני או אחרי, הוא ממיס גריז.

גריז מאיכות ירודה פשוט ינזל בקיץ ויגרום לליכלוך.

פורסם

אתה באמת יכול להתחיל מגירוז. אני יכול להגיד לך שב 206 שהייתה לי, בהתחלה הופיעו רעשים במגביל התנועה של הדלת ואחרי זמן מה החלק פשוט כשל.

פורסם

גם במגביל תנועה וגם בצירים,במידה והדלת קיבלה מכה והתנועה הנכונה והמכוונת שלה התעוותה היא תחזור לחרוק תמיד עד שמשהו "יכנע".

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...