Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנטרה 98 1800 292 אלף ק"מ אוטומט.

יש רעידות שמורגשות בעיקר בהגה בסרק וניתן לראות אותו ואת האלומה של האורות רוטטים.

לפני כיבוי בהגעה ליעד לאחר כ 35 דקות נסיעה וכמספר זהה של קילומטרים הרעידות חלשות ואינן מטרידות.

זה ככה מלא זמן.

כמה פרטים:

כל התושבות מנוע הוחלפו לפני שנה וחצי ולא היה הבדל משמעותי בעניין.

אני אני ממתין בN ויש רעידות.

הבוקר הפעלת המפשיר אדים של החלון האחורי ממש הגביר אותם.

מה דעתכם?

האם זה מעיד על משהו?

יש מה לגעת?

תודה לעונים סתם פחות נעים ברכב בשלב הזה.

פורסם

מפשיר האדים הוא צרכן זרם גדול לכן הטורים עולים כשהוא מופעל ואז הרעידות מתגברות.

האם החלפת לתושבות מקוריות?

Stay Dirty

פורסם

אם לא שמת תושבות מקוריות, אפשר לומר שיש חלק גדול מאוד ברעידות מהתושבות החליפיות.

מנסיון שלי ושל אנשים ובכללי , שום תושבת סינית לא תעשה את העבודה כמו תושבת מקורי.

אני אותו דבר עם האוטו ככה... מאז שנגעתי בתושבות יש רק צרות לכן חשוב מאוד להקפיד על תושבות מקוריות ואם לא צריך להחליף את כולן לא לגעת!

אני אומר לך שאת מה שאתה מרגיש מלבד הרעידות במנורות הרגשתי עם תושבת סינית לאחר שהוצאה ובמקומה יושבת מקורית שעשתה עבודה נפלאה עד שנגעתי בשאר וההמשך יבוא:-D.

פורסם

בזמנו שהחלפתי תושבת מנוע עליונה ימנית שהלכה לגמרי לסינית הרעידת פחתו אך המשיכו. כעבור כשנה החלפתי למקורית והרכב נהיה ממש שקט(המנוע)כמעט ולא היו שום רעידות. הרעידות המעצבנות היחדות שהיו זה עם מזגן אבל היו עוד 3 תושבות ישנות מקוריות שעדיין החזיקו יפה את הרכב.

בקיצור , ההבדלים הם גדולים ומהנסיון שלי התושבות שעל הגשר הן יכולות לעשות הרבה בעיות.

אני לא אומר לך שזה הבעיה ואני קוסם, אני פשוט מסביר לך שברוב המקרים ההבדל בתושבות בין מקורית לחליפית היא כל כך גדולה שמרגישים את זה.

כל הזמן אמרו לי " ככה האוטו ישן, ככה זה, זה מה שיש, תשאר עם התושבת סינית". החלפתי למקורית ובקושי שמעו את הרכב.

• תוכן חדש...