Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

נעזרתי בכם כדי לקנות את הרכב שלי וכעת אני מתעניין ברכב נוסף לאשתי.

הדרישות:

אמור לקחת אותה לעבודה וחזרה - 5 דקות הלוך ו5 דקות חזור כל יום. אין שימוש אחר.

אוטומטי בלבד.

חשוב לנו שזה יהיה רכב אמין שעובר טסטים בקלות בלי בעיות פליטה וצרות אחרות.

תקציב נמוך מאוד 7-10 אלף .

כמו כן תחבורה ציבורית ואופניים לא באים בחשבון :)

תודה רבה למומחים

פורסם

תחפש יפני/קוריאני כמה שיותר חדש, עם טסט כמה שיותר ארוך.

אם זה באמת 5 דקות לכל כיוון אז מוניות יהיו משתלמות יותר מאשר אחזקת עוד רכב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בתקציב כזה אין רכב ספציפי פשוט לחפש את הרכב הכי שמור שאפשר עם הטסט הכי ארוך שתמצא.

מעבר לזה תחשוב על מוניות:

נסיעה של חמש דקות אמורה לעלות 25 ש"ח לכיוון אז זה אומר 50 ש"ח ליום כפול 22 ימי עבודה בחודש שווה 1100 ש"ח שזה שווה 13200 ש"ח בשנה.

רכב ישן יעלה לך 10000 ש"ח + ביטוח חובה וצד ג' 2500 ש"ח שזה כבר הוצאה של שנה במוניות ועוד לא הגעתי בכלל לטיפולים שוטפים והוצאות לא מתוכננות טסט ועוד...

אז אם השיקול הוא כלכלי אז פשוט לא שווה את הכאב ראש אבל אם היא חייבת רכב אז כמו שעניתי בתחילת ההודעה.

פורסם

רכב זול מאוד = רכב חדש יותר רק בתשלומים.

אין דבר כזה זול ואמין. כל מי שמספר שהיה לו רכב זול ואמין ולא ראה מוסך זה או שהרכב סבל מהזנחה ולא ראה מוסך בכלל או שהוא לא הצליח להגיע בנסיעה למוסך.

לא אומר שאין רכבים אמינים אבל בתקציבים האלו מצב המכונית חשוב הרבה יותר מהסוג שלה.

בולמים, חיישנים, תיבות הילוכים, ציריות, רדיאטור ועוד ועוד אלו חלקים שמתבלים וזה לא משנה אם הרכב איטלקי/קוריאני או יפאני.

בתקציב הזה מחפשים רכב שמור כפי שקודמי כתב וממודל חדש עד כמה שאפשר.

גם יפאניות מתקלקלות, מנסיון עם 2 סיויק 2004 ו 2006 ומיצובישי לנסר.

פורסם

הייתה לי סיוויק שנת 2000, מעבר לטיפול 10,000 ראתה מוסך מעט מאוד, נמכרה במצב נהדר עם 325,000 ק"מ לפני שנה וחצי, חפש אחת שמורה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

רכב שנוסע 5 דקות בלבד לכל כיוון, ואלה כל הנסיעות שלו - המנוע לא מספיק להתחמם, ועובד כמעט כל הזמן במצב קר.

זה עלול לגרום לבעיות שונות, לא בריא לרכב.

בשביל 5 דקות נסיעה בלבד חבל להחזיק רכב.

האם יש אופציה לעשות את המסלול הזה על אופניים?

פורסם
רכב שנוסע 5 דקות בלבד לכל כיוון, ואלה כל הנסיעות שלו - המנוע לא מספיק להתחמם, ועובד כמעט כל הזמן במצב קר.

זה עלול לגרום לבעיות שונות, לא בריא לרכב.

בשביל 5 דקות נסיעה בלבד חבל להחזיק רכב.

האם יש אופציה לעשות את המסלול הזה על אופניים?

אין מצב לאופניים אוטובוס או מונית... רק רכב

פורסם

בתקציב נמוך כזה, מה שחשוב הוא למצוא רכב שטופל כיאות. תנסה להתעניין אצל המשפחה קרובה/שכנים אולי מישהו תקוע עם רכב שלהוא לא מצליחלמכור, ויסכים למכור לך, במחיר מתאים.

קח בחשבון שלאורך זמן רכב כזה יכול להתגלות כמשאבת כסף, שכן יכולה להתגלות תקלה ששווה יותר מכל הרכב, ו/או שתיקונים קטנים יצטברו לסכום נאה.

הייתי מחפש יונדאי גטס או אלנטרה מ-2005.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק אני חשבתי ישר שבשביל זה המציאו את הפונטו?

חפש לך אחת, הן זולות לקניה ותחזוקה, יש מבחר, אז חפש את השמורה ביותר.

אני מניח שאישתך לא מתכננת מרוצים עם הרכב אז גרסת ה60 כ"ס יספקו את כל הצדדים.

פורסם

הוא מחפש רכב אוטומטי ובתקציב הזה, הוא ישיג פונטו אוטומטיות די טחונות אם בכלל.

לעומת זאת הגטס/אלנטרה הן הרבה פחות מבוקשות בגלל צריכת דלק גבוהה שלא רלוונטית כאן, והרבה יותר קל יהיה למצוא אחת שמורה בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממליץ מאוד על הסובארו שהציעו לך. היתה לי כזאת לא מזמן כמעט שנה, ונסעה 100ק"מ ביום. אולי לא הכי חסכונית בדלק אבל לא מתפרקת מבפנים והכל הרגיש "עובד". גם אם יש תקלה היא לא יקרה לתיקון.

מה שכן תבדוק אם לא נכנס מים בתא מטען מהגשם. אני מכיר חמש עם אותה בעיה.

פורסם

אני מכרתי זה עתה ב-2000 ש"ח יונדאי אטוס אוטומטית במצב מיכני מעולה עם 103,000 ק"מ (לפני טסט).

מי שקנה-קנה מציאה.

רכב אמין ביותר, מתאים בדיוק למטרות של פותח השרשור, נסיעות קצרות בעיר, נכנס לכל חניה, מזגן יעיל.

6 שנים היה ברשותנו ושימש את אשתי ללא שום תקלה (למעט החלפת מפלג לפני כ-5 שנים),, טסטים עבר ללא בעיה (פעם בשנתיים הייתי מלטש לבד את הפנסים הקדמיים שיבריקו...).

מניסיוננו, רכישה מומלצת.

ובאופן כללי, הנכון יהיה לרכוש את הרכב הכי שמור שתמצאו ושהחלפים שלו זמינים וזולים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...