Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב על רכב חדש, ותמיד פסלתי את הג׳יפונים, לטובת אוטו מנהלים. כרגע אני נוהג על C5 2011.

ראיתי את הקשקאי המפואר דיזל, כנראה מספיק חסכוני וחזק ( אני נוסע 30k בשנה). השאלהמה מידת האמינות של רכב הזה לתקופת 4-6 שנים? ומה עם הנוחות שלו? יצא לי לנסוע במזדה cx5, בכלל לאנוח וכל הזמן חיפשתי מאיפה נכנס רוח לתא נוסעים!

אם לא חייב ג׳יפון, מה עדיף מאזדה 6 2.5 מפוארת או הקשקאי דיזל מפואר?

פורסם

אתה אוהב לשבת גבוה? אם התשובה היא לא, אין לך הרבה מה לחפש בג׳יפונים. בקטגוריית המשפחתיות הגדולות לדעתי הסופרב החדשה צריכה להיות בראש, ואם אתה מפחד מאמינות (למרות שה כלולים שופרו ומניסיון שלי עם אותה יחידת הנעה בגולף ואוקטביה האמינות טובה והשתפרה מאוד). אם אתה מפחד מאמינות אז לך על אחת היפניות.

אם התשובה לשאלה בהתחלה חיובית, אז הניסאן הוא אופציה טובה. לגבי אמינות אני לא יודע להגיד, תבדוק באתרים בחול (ואל תתבלבל בינו לבין המנוע 1.5 שמגיע מרנו), אבל ממכונית יפנית עם מנוע דיזל ותיבה רציפה אני מאמין שהאמינות טובה מאוד. לגבי הנוחות, זה עניין אינדיבידואלי (יכול להיות רכב עם מתלים קשיים ומושב נוח שיהיה לך מתאים יותר מרכב נוח עם מושב נוקשה).

תקרא מבחן דרך ראיתי באתר icar

פורסם

ממליץ לך לשקול את רכישת היונדאי סונסטה היברידית החדשה -

הסונסטה המוצעת בשתי רמות גימור:

1. פרימיום הבסיסית במחיר של: 159,000 ש"ח.

2. לימיטד הבכירה במחיר של: 179,000 ש"ח.

לסונטה ההיברידית מערכת הנעה המשלבת

בין מנוע בנזין בנפח 2.0 ליטר בהספק מרבי של 154 כ"ס.

שבו המומנט המרבי של 19.35 קג"מ,

לבין מנוע חשמלי בהספק מרבי של 51 כ"ס

שבו המומנט מרבי של 20.9 קג"מ.

ההספק הכולל של המערכת עומד על 193 כ"ס ב-6,000 סל"ד

ומומנט של 32.3 קג"מ ב-1800 סל"ד.

הכוח אל הגלגלים הקדמיים עובר דרך תיבת 6 הילוכים אוטו'.

למערכת ההיברידית והסוללה באחריות של 7 שנים או 150 אלף ק"מ.

הרכב מרווח ומצוייד ברמת אבזור גבוהה גם ברמת הגימור פרימיום הזולה.

ראה כתבה מאתמול: 15.11.2015 בכלכליסט -

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3673540,00.html

פורסם

תראה, כשאתה מחפש להחליף C5 אתה צריך להבין ולצאת מתוך נקודת הנחה שרכב נוח יותר (באותו מחיר פלוס מינוס) אתה לא תמצא. אם זה בסדר, אחלה ואפשר להמשיך.

הקשקאי אחלה אחלה אחלה של אוטו. הוא נותן תמורה מעולה למחיר, מאובזר (גם נוחות וגם בטיחות) עד השיניים ובגרסת הדיזל גם חסכוני.

א-ב-ל, קח בחשבון ששום ג'יפון לא יהיה נוח, מאובזר או איכותי כמו מכונית פרייבט באותו מחיר. מחיר הפוזה והישיבה הגבוהה. אין מה לעשות.

הסופרב לטעמי היום היא המכונית הטובה ביותר בקטגוריה שלה. אבל נהגתי רק בגרסת ה-280 כ"ס ברמת האבזור הגבוהה ביותר שעולה איזה 100 אלף שקל יותר מהתקציב, ולכן לא רלוונטית. את הגרסאות בסיסיות יותר אני לא מכיר אישית. הסייג היחיד שלי להמלצה עליה היא האמינות וצריכת הדלק שכנראה לא תהיה מי-יודע-מה.

ממש עכשיו עשיתי סיבוב על הסונטה הייבריד, ותשמע, אחלה אוטו שבעולם. נוח, מאובזר מאוד, איכותי מספיק (לא כמו זה של סיטרואן או של פולקסווגן, אבל ממש מספיק) ועם נסועה כמו שלך, גם עושה שכל.

אם אתה שואל את עצמך "אם כבר הייבריד, אז למה לא קאמרי?". אז לא. הסונטה אוכלת אותה בלי מלח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא קיים קשקאי מפואר.

יש כמה רמות גימור, חלקן מאובזרות יותר, אבל לא קיימת גרסה מפוארת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אתה שואל את עצמך "אם כבר הייבריד, אז למה לא קאמרי?". אז לא. הסונטה אוכלת אותה בלי מלח.

כשאתה אומר אוכלת אותה בלי מלח אתה יכול להרחיב בבקשה? כי זה לא שאתה אומר שהסונטה טובה יותר אלא שהיא משמעותית טובה יותר, ומעניין אותי למה.

אגב אני לא מכיר אף אחת מהם חוץ מביקורות מחו״ל...

פורסם

לא רק שהיא טובה יותר בכל אספקט (מרווח, נפח תא מטען ואופציה לקיפול מלא של המושבים שלא קיים בקאמרי, אבזור, איכות חומרים, נוחות) היא גם זולה יותר רמה מול רמה ב-15-20 אלף שקל (159 מול 178 ו-179 מול 194).

להיות ספציפי ולהרחיב זה להתחיל לחפור עכשיו 1500 מילה על הסונטה, ואין לי כל כך זמן לזה. אני אתן לך תקציר אבל - קח את הקאמרי ותשפר כל דבר שיש בה ב10-20%.

הדבר היחיד שאני לא יודע לגביו זה אם היא חסכונית יותר או פחות מהקאמרי. על פניו היא אמורה להיות חסכונית יותר כי היא משתמש במערך סוללות מתקדם יותר עם קיבולת גבוהה יותר שאמורה להספיק ליותר זמן. אבל מצד שני מנועי הבעירה של טויוטה חסכוניים יתר מאלה של יונדאי, אז קשה להעריך. לא נהגתי עליה מספיק זמן כדי להציג איזשהו נתון ממוצע הגיוני. יחד עם זאת, כשנהגתי על הקאמרי קיבלתי סביב 13-14 ק"מל, מספר שלא נראה לי שיהיה ממש קשה להשיג או לעקוף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...