Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחבריי הפורום :)

ביום שישי האחרון לקחתי את המאזדה החדשה לטיפול לרכב חדש וציפוי אצל שלומי אדרת.

קבעתי עם שלומי כמה ימים לפני והגעתי בשעה 09:00 בבוקר למקום שהוא שוכר בפתח תקווה.

כשהגעתי קיבל אותי שלומי במקום שם סיכמנו על אופן הטיפול והמחיר ושקיבל ממני אישור הוא החל לעבוד.

הטיפול נערך עד 20:30 ואני חייב לציין שבחיים שלי לא ראיתי בנאדם חרוץ כמו שלומי שכן משעה 09:00 בבוקר חוץ מללכת פעמיים לשירותים ולתת איזה ביס בבורקס הוא פשוט לא הפסיק לעבוד. אני במהלך כל הטיפול הייתי איתו שם ומאוד נהנתי מלראות את הרכב שלי עובר את הטיפול ולכל אלה שמפחדים להישאר כל כך הרבה זמן אז אני יכול להגיד לכם שעם שלומי לא חסר על מה לדבר :).

לעניין החשוב באמת ואופן הטיפול אני אתן לשלומי להגיב ולפרט מכיוון שאני לא כל כך בקיא עדין במושגים ובמונחים ולא רוצה להטעות פה אף אחד או להגיד דברים שגויים.

בסוף הטיפול שלומי גם עזר לי והדריך אותי איך לשטוף את הרכב ואיזה מוצרים לקנות (מכיוון שאני חדש בתחום)

תמונות לפני הטיפול:

5648d1f4ccbb0.jpg

5648d209687da.jpg

5648d21a6a76b.jpg

אחרי הטיפול:

5648d28dcc268.jpg

5648d2a705078.jpg

5648d2bc96dd3.jpg

5648d2cf6870d.jpg

5648d2e4746c3.jpg

5648d73827e06.jpg

נחכה ששלומי יגיב ויפרט את אופן הטיפול.

שורה תחתונה אני מאוד ממליץ עליו לא רק שהוא מקצוען הוא גם בנאדם שאפשר ללמוד ממנו הרבה וכיף להיות לקוח שלו

עריכה אחרונה על ידי PurpleHaze
פורסם

יפה ביותר עבודה מעולה, סופסוף מאזדה שחורה שנראית כמו שצריך.

יש לידי שכן עם 6 חדשה וכולה מלאה סווירלים, משגע את העיניים

Opel Adam S 2017

פורסם

רק אני לא מבין למה בזמן האחרון כל רכב חדש בערך שמישהו מקבל בפורום מגיע עם סווירלים?

זה כאילו היבואנים קוראים פה בפורום למי זה מציק בעין ומביאים לו בכוונה רכב כזה :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי כמה חבר'ה בחיל הים בחיפה, הסיפורים שהם מספרים על איך פורקים מכוניות מהספינות.... אני מתפלא שזה 'רק' סווירלים.

כאילו מחפשים את האנשים הכי תת רמה שיש, ונותנים להם את התפקיד הזה.

פורסם

נראה יפה מאוד. תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...