Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב הינו יונדאי I20 שנת 2009, קצת פחות מ - 165000 ק"מ. טיפול אחרון בוצע ביוני כשלרכב היה 155000 ק"מ.

לפני פחות מ 10K ניגשתי לטיפול לא במוסך שאני מטפל בו באופן קבוע והצטערתי על זה גם מבחינת מחיר וגם מבחינת בעיה שמתרחשת פתאום ברכב.

במסגרת הטיפול בעל המוסך טען שיש להחליף צלחות+רפידות קדמיות ורפידות אחוריות למרות ש - 30K לפני החלפתי צלחות של SAMKO ורפידות של LUCAS (TRW) ביקשתי ממנו שירכיב רפידות וצלחות רק באיכות טובה והוא טוען שהוא הרכיב מקורי.

לפני מספר שבועות הרכב התחיל לרעוד בבלימה, מה שלא היה לפני הטיפול.

יש לציין שהרכב נוסע ביום 60-80 ק"מ אך ורק מחוץ לעיר בלי פקקים.

האם זה הגיוני שאחרי פחות מ 10K הצלחות יתעוותו? האם זה יכול לנבוע מהרכבה לא תקינה/טעות של המוסך?

זקוק לעצתכם, מה מומלץ לי לעשות בנושא?.

תודה רבה.

פורסם

המכונאי אמר לך שהצלחות גמורות אחרי 30K, לכן אני כבר לא הייתי מאמין לו שהוא הרכיב צלחות מקוריות.

אין מצב שהצלחות נגמרו אחרי קילומטראז' כזה. האם היית לידו כשהוא בדק אותן? האם מדד עובי ?

Stay Dirty

פורסם (נערך)

אני הייתי לידו, הוא טען שהן התעוותו למרות שאני לא הרגשתי רעידות בבלימה ואני חושב שהל היה בסדר והוא סתם התעקש שצריך היה להחליף צלחות ורפידות קדמיות (האחוריות האמת היו גמורות אבל הקדמיות אני דיי בטוח שלא)

נעזוב את זה שלא התעקשתי איתו שלא יחליף וזו טעות שלי שנבעה מלחץ של חוסר זמן אבל השאלה מה עכשיו היית עושה במקומי במצב עכשיו? האם לגשת אליו שוב ולבקש ממנו שיבדוק ויחליף על חשבונו? האם לגשת לחוות דעת מומחה שיבדוק את הרכב? (מהנדס רכב? שמאי? ואז להיכנס לתביעה?) האם יכול להיות שיש משהו ברכב דפוק ש"אוכל" את הצלחות? (היתה תקלה בעבר שהרכב היה מושך ימינה, 2 מוסכים שונים בדקו ולא מצאו בעיה ואמרו לי שהם לא חושבים שיש בעיה).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

הוא לא יכול לראות בעין שהן התעוותו. צריך לבדוק עם מכשיר מדידה.

אל תאשים את עצמך. העיקר שלמדת את הלקח.

תוכל להעלות את החשבונית על הטיפול? האם מצויינים מק"טים של הצלחות?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

זה לא נראה כמו מק"ט של יונדאי, וזה גם לא מוביל לשום דבר בגוגל.

תתחיל בלפרסם את שם המוסך כאן, ובמקביל לפנות לאיגוד המוסכים.

Stay Dirty

פורסם

אני אנסה לפנות למוסך ישירות ולראות מה התגובה שלו. אם לא יסתדר איתו - אני ימשיך הלאה.

זה מוסך שמפרסם כאן בפורום, לא ממש מוכר ולא ממש מדובר אבל כמובן שבדף שלו יש המלצות טובות עליו.

המוסך עשה רושם של מקצוען שעובד עם ספרות טכנית, חשבתי שהגעתי למוסך טוב והתאכזבתי קשות.

• תוכן חדש...