Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Led Driver

sperial
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים התקנתי בחדר המדרגות שלי נורות LED שקועות בקיר שנועדו להאיר את המדרגות בשעות הלילה. לאחרונה חלקן הפסיק לפעול.

לנורות יש דרייברים המסומנים ביציאה 3W 700MA.

שאלתי היא האם דרייבר של 5 ואט 700 מ"א יתאים כתחליף, או שיפיק מתח גבוה מדי ויקלקל את הנורות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הנתונים האלו נכונים אז הדריבר הראשון מוציא טיפה יותר מ4V והשני 7V, לד רגיל זה ישרוף.

חפש דריבר שזהה במתח היציאה ואז אתה יכול לקנות אחד בעל הספק גבוהה יותר, לדוגמה 5W 1100MA יהיה מצויין.

לחלופין תמיד אפשר להזמין אחד זהה מהאינטרנט.

אודי A4

דימה.

פורסם

לד דרייבר כמו שאתה מתאר דוחף זרם ולא מתח ולכן כל עוד זרם הדחיפה מתאים לך המתח לא מעניין אותך. המתח מעניין כאשר משרשרים מספר לדים בטור, בהתאם ליכולות הדרייבר. השאלה אם הנורות שלך בכלל מתאימות לדרייבר זרם. חלק גדול מהספוטים מבוססי לד כוללים נגד או מעגל דחיפה פנימי ואמורים לקבל מתח קבוע. כדאי שתבין בדיוק מה יש לך ביד.

פורסם

זו בדיוק הבעיה: יש לי לדים בקיר ושלושה מהם הפסיקו לפעול. הזמנתי חדשים, אבל אני חושד שהתקלה היא בדרייבר ולא במנורה, וחבל לי פלסול התקן שעולה 120 ש"ח בגלל דרייבר ששווה 20.

יותר מאוחר אני אנסה להעלות תמונה של דרייבר כזה, אם אצליח לצלם אותו (הכתב עליו זערורי).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה הדרייבר:

20151109_193816.jpg

(מסיבה לא ברורה התמונה עולה לאתר מסובבת).

על המנורה עצמה כתוב באותיות בגודל חריוני זבובים (ואיני יכול למקד את המצלמה כיון שהבית עגול) Input 230 V ובשורה הבאה 3W.

פורסם

נראה שיש לאנשים תאווה מיוחדת לכתוב בנושאים שהם לא מבינים בהם...

אני אסביר שוב- לד כרכיב אלקטרוני דורש זרם קבוע. נורת לד זה מכשיר שכולל בתוכו אחד או יותר לדים, לעיתים קרובות נגדים ולעיתים גם מעגל חשמלי. יש כאלו שתוכננו לאספקת מתח קבוע ויש כאלו שתוכננו לאספקת זרם קבוע.

על פי התיאור שלך לא ניתן לקבוע וצריך לחפש נתונים יותר מפורטים של הנורה או לחילופין לחקור אותה ויזואלית/חשמלית ע"מ להבין מה היא כוללת ומה היא מצפה לקבל.

אחרת תמשיך לשרוף נורות.

פורסם

אלה הנתונים שיש לי מתוך ערכה חלופית מאותו דגם שקניתי מאותו מקור ("שקע ותקע" בת"א). חיפוש ברשת של אותו דגם של דרייבר לא העלה דבר. שלוש מתוך 10 נורות הפסיקו לפעול לאחר כשנה וחצי בלבד, ההשערה שלי היא שהדרייברים התחממו כיון שהמנורות נתונות בשקע בקיר וסגורות מסביב.

פורסם

שנה וחצי? אני לא חושב שיש פה בעייה. נורת לד סינית שיושבת בתוך ספוט, ובמיוחד אם מדובר באלו היצוקות בסיליקון, מבשלות את עצמן למוות. באויר הפתוח הנורות יחזיקו יותר.

Sent using Android ForumReader app

:turn-l:
  • תוכן חדש...