Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב כבר כמה שנים שכל פעם מצטבר לכלוך בצורת "שומן" או אדים מבפנים.

כמובן שכשבאים אליי רכבים עם אור בלילה זה מסתנוור וזה לא נעים, אבל זה בעיקר לא נעים כשמישהו מסנוור אותי עם אור גבוה, אז האפקט יותר גרוע.

וזה לא שהמפשיר אדים לא מעלים את האדים, זה לא האדים הרגיל שיש בחורף.

מה לדעתכם? בפעם האחרונה ששמו לי חומרים על הדאשבורד זה היה מלפני שנה ומשהו, כך שאני לא בטוח שזה האשמה.

אם אפשר לקבל המלצה על הדוחה גשם הצהוב הזה וכמה הוא עולה אני אשמח.

פורסם (נערך)

אדים או כתמים?

קח מטלית מיקרו פייבר חדשה קפל ורסס כמה שפריצים של אלכוהול על המטלית > נגב את השמשה ביסודיות בתנועה אופקית > לאחר דקה נגב בתנועות אנכיות באמצעות החלק היבש של המטלית.

התהליך הזה אמור לנקות שומנים וסימנים על השמשה ולמנוע סימני ניגוב.

התנסיתי בanti fog המדובר בפורום לדעתי זה סתם בזבוז כסף ואנרגיה.

לצד החיצוני יש את rainX שדוחה טיפות מים.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

נקה את הדשבורד קודם כל עם APC מדולל ותנסה שלא לרסס לפתחי מזגן איזשהם חומרים - קרה לי עם הכימיקל גייז ועשה לי סימנים נכבדים על השמשה, לצערי עדיין לאחר שנה קורה מדי פעם.

לגבי ה ANTI FOG - משפריצים על השמשה ומנגבים עם מטלית נייר בלבד - כיוון שעם מיקרופייבר זה מוריד את החומר לגמרי - את זה ניסיתי בכל המראות אצלי במקלחת בדירה.

Opel Adam S 2017

פורסם

קרה לי בעבר במיצובישי זובר לנסר, היתה נזילה מהרדיאטור והנוזל התאדה לכיוון השמשה הפנימית דרך המזגן, אפילו היה סימנים ירוקים על השמשה הפנימית כשהנזילה החמירה.

לא רוצה להלחיץ או משהו אבל כדאי מאוד שתבדוק את זה לפני שהרכב מתפוצץ!!! ;)

ובתאכלס עכשיו תנסה לנקות את הדשבורד לגמרי, למרוח נוזל הגנה שלא מפריש חומרים מיוחדים כגון אופטיבונד שאני מאוד אוהב לדוגמא, נקה טוב טוב את השמשה כפי שהדריכו אותך ותבדוק אם זה חוזר.

מתישהו כן יחזור כי מה לעשות - האוויר שאנחנו נושמים לא כזה נקי אבל העיקר שיחזיקו לך כמה שבועות בשקט.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...