Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש את עזרתכם לגבי מיצובישי לנסר הדור החדש שנת 2011-2012

אשמח אם תוכלו להציג את היתרונות והחסרונות של הרכב, מחלות ידועות וכו׳.

למה לנסר? מיצובישי אמורות להיות אמינות לא?

חוץ מזה, הרכב אמור להירכש מליסינג והוא נכנס לי בתקציב.

לגבי הדלק, אני הולך לנסוע הרבה.

פורסם

הייתה לי כזאת שנת 2010, דלק תקבל 1 ל-12 אם תיסע רגוע.

האוטו מרווח ומאוד אמין, לשלילה במנוע 1.5 חסר לו כוח ויש הרבה מאוד רעשי כביש ורוח.

במחירים שנמכרים היום לדעתי עסקה משתלמת

פורסם

אם דלק חשוב לך אז אתה ממש לא בכיוון, המיצובישי והמאזדה בין הבזבזניות בקטגוריה.

בשביל שנוכל לייעץ לך אתה חייב לתת יותר פרטים לגבי אופי השימוש ברכב. כמה ק"מ שנתי הרכב הולך לעשות? איזה סוג של נסיעות (עירוני/בינעירוני/משולב)? כמה אנשים יסעו בד"כ ברכב? ידני או אטוטומט? וכו'

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני עושה כל יום נסיעה של 40 ק"מ לכל קיוון לעבודה בינעירוני יוצא לי 20 או 25 אלף בשנה ק"מ אני נוסע לבד ברכב או עם אישתי והרכב חייב להיות אוטומט

פורסם
אין 1.6 יש 1.5 אוטמט. ו1.8 רציף.

יש 1.6 החל מ2012

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חברה תעזרו לי אני מחפש רכב לא פחות משנת 2011 שיהיה עמין בתווח מחיר 60 עד 65 אלף מה אתם יכולים להמליץ לי תודה מראש......

מאזדה ספיריט 2009-10 מנוע חזק 150 כוח

דגם מפואר,אמינה מאוד !! (טוב יפנית חח)

חסכונית... לא ממש אבל לנסיעות של 20 אלף בשנה תיהיה הכי נוחה ותתמודד עם הכול

• תוכן חדש...