Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת מקורית של הונדה CRV 2011, (בהונדה מכנים את המערכת HFT)

למערכת יש BT, ושיחות הטלפון נעשות דרך הדיבורית המובנית במערכת,

אני רוצה שגם המוזיקה שאני משמיע דרך הטלפון יושמעו דרך המערכת.

האם זה אפשרי?

פורסם

אחי זה אמור לעבוד... אם אתה שומע את השיחה דרך הרמקולים של האוטו, גם המוזיקה אמורה לעבוד באותה מידה.

אם זה לא עובד, תפרט קצת יותר על החיבורים. ואיזה מערכת?

פורסם

מה זה רשי תיבות של A2DP?

[h=2]Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)[/h] This profile defines how multimedia audio can be streamed from one device to another over a Bluetooth connection (so, it is also called Bluetooth Audio Streaming). For example, music can be streamed from a mobile phone, to a wireless headset, hearing aid/cochlear implant streamer, car audio, or from a laptop/desktop to a wireless headset; also, voice can be streamed from a microphone device to a recorder on a PC.[1] The Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) is often used in conjunction with A2DP for remote control on devices such as headphones, car audio systems, or stand-alone speaker units. These systems often also implement Headset (HSP) or Hands-Free (HFP) profiles for telephone calls, which may be used separately.

Each A2DP service, of possibly many, is designed to uni-directionally transfer an audio stream in up to 2 channel stereo, either to or from the Bluetooth host.[2] This profile relies on AVDTP and GAVDP. It includes mandatory support for the low-complexity SBC codec (not to be confused with Bluetooth's voice-signal codecs such as CVSDM), and supports optionally MPEG-1 Part 3/MPEG-2 Part 3 (MP2 and MP3), MPEG-2 Part 7/MPEG-4 Part 3 (AAC and HE-AAC), and ATRAC, and is extensible to support manufacturer-defined codecs, such as aptX.[3]

Some Bluetooth stacks enforce the SCMS-T digital rights management (DRM) scheme. In these cases, it is impossible to connect certain A2DP headphones for high quality audio

תעשה טובה... תבדוק לפני שאתה מדבר... טוב?

פורסם

A2DP הוא הפרוטוקול שמערכות לרכב בדר"כ עובדות איתו כדי להזרים מוזיקה.

זאת בניגוד לפרוטוקול HFP שמשמש להעברת שיחות בלבד.

פורסם

סנייפר, צפה לחסימה בקרוב, אתה מפגיז את הפורום בשטויות והבלים.

אחרי קריאה בכמה פורומים בחו"ל, לא אפשרי לשמוע מוזיקה על גבי BT במערכת הHFT.

פורסם
יש לי מערכת מקורית של הונדה CRV 2011, (בהונדה מכנים את המערכת HFT)

למערכת יש BT, ושיחות הטלפון נעשות דרך הדיבורית המובנית במערכת,

אני רוצה שגם המוזיקה שאני משמיע דרך הטלפון יושמעו דרך המערכת.

האם זה אפשרי?

במידה ויש לך אנדרויד

תוריד btmono, מתריע מראש האיכות לא בשמיים...

פורסם

המערכת באמת לא תומכת a2dp לצערי.

הורדתי btmono, זה עובד, אבל כמו שאמרת... האיכות גרועה מאוד.

יש אפשרות להרכיב למערכת רכיב שיוכל לקלוט דרך ה aux את המוזיקה של הטלפון?

פורסם

כן, יש כל מיני מתאמים כאלו. חפש Bluetooth to Aux Adapter/Receiver, אני בטוח שזה יוציא אלפי תוצאות. אין לי המלצה ספציפית.

מקור לבעיה פוטנציאלית עם מתאמים כאלו יכולה להיות רעשי השראה/הבדל פוטנציאלים בין מטען שמחובר למתאם כזה לבין הרדיו אליו הוא מתחבר (יש כאלו עם סוללה ואז לא צריכה להיות בעיה).

פורסם

אני מעדיף לבצע התקנה רצינית אצל מישהו שיוסיף רכיב BT וישב על ערוץ ה aux.

אני מניח שזה יהיה יותר איכותי ממתאמים בשלושה דולר

פורסם

אין פה מה לבצע התקנה רצינית במקרה של חיבור ל-AUX.

בשביל 3$ נראה לי שווה לנסות.

אופציה נוספת היא התקנת דיבורית חיצונית שתתחבר בין המערכת לרמקולים (חפש המלצות ברחבי הפורום), אבל תנטרל לדעתי את השימושיות בדיבורית המובנית הקיימת ותצריך שימוש בכפתורים/שלט של הדיבורית החדשה.

פורסם

בגלל שאני לא רוצה לנטרל את השימושיות של הדיבורית הקיימת אני רוצה התקנה.

כי אם אני משתמש במתאם BT, זה מאפשר להשתמש בדיבורית או ב aux.

הטלפון לא יודע להתחבר ליותר מהתקן BT אחד.

אני טועה?

פורסם

אבל פשוט אין פה ענין של התקנה. מתאם פשוט כזה בסה"כ מתחבר בצד אחד ל-AUX ומצד שני אם צריך לחשמל.

זה יכול להיות בחיבור למצת או כן בהתקנה קבועה של חיבור לחשמל. אבל אין פה איזשהו ממשק למערכת ברכב שצריך להתקין מעבר.

בדיבורית חיצונית (מוטורולה, בורי, פארוט וכו') כן יש ענין של התקנה.

והיא תיתן לך את כל הפונקצינאליות של המערכת המקורית, כולל השתקה בעת כניסת שיחה וכד'.

רק ענין השליטה יהיה מפאנל כפתורים נפרד שיכול להיות ממוקם בצורה נוחה כלשהי.

פורסם

אני מבין מה אתה אומר, אבל...

אם אני מחבר מתאם BT כמו שאתה ממליץ, הטלפון יוכל להתחבר רק אליו, או לדיבורית,

בגלל שהם שני התקנים נפרדים

• תוכן חדש...