Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

היום קיבלתי את המוצרים שרכשתי מאוטוסטור. עכשיו רכשתי כפפה מיקרופייבר ומגבת ומטלית לייבוש. אחרי השטיפה שביצעתי היום(חודשיים בלי שטיפה) יצטבר המון המון לכלוך.

קניתי בנוסף שמפו לכביסה. עכשיו, שמעתי דעות לכאן ולכאן בנוגע לכיבוס מוצרי מיקרופייבר מכמה אשכולות שראיתי.

באוטוסטור אמרו לי שצריך לכבס את המיקרופייבר'ס ב40 מעלות, כביסה צבעונית. השאלה היא אם מותר לסחוט אחרי הכיבוס והאם יש משמעות למספר הסיבובים בנוגע לשמירת איכות המוצרים.

קיבלתי מוצרים חדשים ולא רוצה להרוס אותן, ואחרי זה גם את צבע הרכב בגלל שימוש לא נכון, אז אשמח לתשובות מאנשים שכן מבצעים כיבוס עם שמפו ייעודי למיקרופייבר'ס לכביסה.

*ובהזדמנות זו, אני רוצה להודות באמת לAlex Not-Exist וliav12 שעזרו לי אפילו עם כל החפירות והביאו טיפים ותשובות לכל מה שנשאל. באמת תודה!

עריכה אחרונה על ידי SG159
פורסם

אין על מה להודות, הכל בכיף.

לגבי הסחיטה, אישית אני לא סוחט ומכבס בסלד הכי נמוך בכביסה קרה.

למרות זאת קראתי איפשהו שמומלץ לכבס בטמפרטורות חמות.

כמו כן מומלץ לתלות את המגבות לייבוש בבית.

פורסם

שמחתי לעזור ובכיף, כפי שדיברנו אישית אני מכבס ידנית, טרם ניסיתי במכונה רק כמו שכתבתי לך בעבר לא לכבס עם מרכך כביסה ועדיף לנקות את התא לנוזלים מכל מיני מרככים שהתייבשו שם, כבר יצא לי לכבס בטעות מגבת עם שאר הבגדים והיא דיי התקלקלה (ועברה לג'אנטים).

אם מדובר במגבות יקרות זה יהיה חבל מאוד

Opel Adam S 2017

פורסם
אני מכבס את המגבות על 40 מעלות, וסחיטה על 400 סיבובים. בינתיים לא ראיתי איזה נזק שנעשה להם מזה.

ניסיתי פעמיים גם ב-40 מעלות עם 400 סחיטה, לא ירד שום לכלוך. טרם ניסיתי לעלות ל-60 מעלות וחזרתי לכבס ידנית.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
ניסיתי פעמיים גם ב-40 מעלות עם 400 סחיטה, לא ירד שום לכלוך. טרם ניסיתי לעלות ל-60 מעלות וחזרתי לכבס ידנית.

אולי באמת תנסה לעלות ל 60 מעלות

• תוכן חדש...