Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן



רציתי לשאול כמה שאלות כדי לסגור פינות.היות ואני הולך לרכוש את רכבי הראשון ואין לי ותק על הכביש(ותק רישיון פחות משנה) מה שאומר שאין לי ניסיון ולא ידע.

אנא אם יש מכם משהו שיכול לפרט לי בנקודות צעד אחד צעד בתהליך קניית רכב בהנחה שכבר סגרתי את סוג הרכב אותו אני מעוניין לקנות=

מיצובישי לנסר 1.5 2010

אנא תפרטו לי



איך בודקים?

מה בודקים?

מתי קונים ביטוח??(לאחר הקנייה עושים בירורים או לאחר העברת הבעלות?)

עפ''י הצעות מחברות הביטוח חובה + מקיף המחירים הם בערך 2900+8100 כלומר בסביבות ה11 אש''ח.האם זה יקר מידי ויש לי איפה להתמקח?? (מדובר בנהג סטודנט בן 23 רישיון פחות משנה בלי היסטוריה על הכביש וכמובן בביטוחים)

מה לשאול בעת המיקוח אם הביטוחים??

מהם הנקודות החשובות שעליי לשים לב אליהם

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...