Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאחר תאונה שבה נשבר הטמבון והגלגל האחורי אכל מכה רצינית, היה צורך ביישור הציר.

אחרי פחחות, צבע ויישור הציר - כאשר אני מגיע למהירות של 100+ קמ"ש, ההגה מתחיל לרעוד בצורה רצינית.

וגם אולי אני מדמיין מכיוון שלא היה לי תרכב הרבה זמן, אבל הוא נהיה חלש מאוד ?

מה צריך לעשות ולבדוק?

בנוסף החלונות האחוריים לא עובדים, אין אורות קדמיים, וכל החשמל צד ימין לא פעיל - הבנתי זה ריילי?

פורסם

משום מה אני לא יכול לערוך את התגובה, אז אני אתקן פה:

בנוסף החלונות האחוריים לא עובדים, אין אורות קדמיים, וכל החשמל צד ימין לא פעיל - הבנתי זה ריילי?

את החלונות איפסתי - עובדים.

אור נסיעה ימין - לא עובד (נשרף כנראה...?)

ובינתים לא הבנחתי בבעיה נוספת בחשמל, לא יודע למה נאמר לי שכל הצד הימיני לא עובד.

פורסם

כאשר אני מגיע למהירות של 100+ קמ"ש, ההגה מתחיל לרעוד בצורה רצינית.

למה לא לעשות כיוון פרונט לרכב?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קודם כל צריך לחזור למוסך בו בוצע התיקון במסגרת ההסדר עם חב' הביטוח.

לצערי זו עוד דוגמא לרכב שמשוחרר מהמוסך כהוא לא כשיר לנהיגה ב 100%. והוא לא היחיד. זה יחס לרוב הרכבים בארץ לצערי!!!!

לדעתי ציך לקחת דוגמא מהאירופאים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...