Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להחליף לגיפון של אמא שלי 4 צמיגים. הרכב משמש אותה לנסיעות יומיומיות של 7-10 ק"מ . כמובן ששטח האוטו בחיים לא יראה .

מידת הצמיג 16\65\215. השאלה מה כדי, סיני זול או משהו ממותג? כרגע יש באוטו צמיגים חדשים מפרופיל אבל הם יבשים ומלאים סדקים. אמא שלי יכולה למשוך עוד עם הצמיגים האלה ,אבל מעדיף שתחליף

אשמח לשמוע על איזה מבצע טוב

תודה מראש

פורסם

קיבלתי הצעה של 1000 שח ל4 צמיגים מתוצרת סין. 1300 לתוצרת קוראיה .

חשוב מאוד שהצמיג לא יתיבש מהר. מדובר על נסיעה של כ400 ק"מ בחודש וגם זה בלחץ

פורסם

אין סיבה לרכוש צמיגים סינים.

באתר יד2 מופיע הפאלקן ZE914 (יפני בייצור תאילנדי) החל מ-300 ש"ח לצמיג, והוא בהחלט אמור לספק את העבודה:

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=4941&cs=1&diameter=6&aspectRatio=15&width=19

היבואן הוא טיירקלאב, וכרגע הצמיג לא מופיע באתר שלהם לרכישה ישירות מהם, כך שרצוי לוודא שאכן קיים מלאי בצמיגיות הרלוונטיות ואף להתייעץ עם הנציג בפורום (כמדומני הוזכר לא מזמן שמשלוח שלהם אמור להגיע בקרוב).

• תוכן חדש...