Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני יודע שהנושא נתחן מכל כיוון אבל היום ניתקלתי במשהו שהפתיע אותי שהייתי חייב לשתף.

אז בהמלצת אנשים כאן לפני יישום חומרים מגינים לדאשבורד החלטתי לרכוש את הapcשל שופרסל.

לפני שבועים הגיע הרגע המיוחל והיה לי קצת זמן להתפנות לאוטו, אז דיללתי את הapcבתוך בקבוק אלומיניום עם שפריצר שקניתי מאייבי, זה היה השימוש הראשון עם הבקבוק הספציפי הזה.

אני מודה שטיפה חששתי מהחוזק של המוצר, בכל זאת אני מנקה רכב שנמצא 4 חודשים על הכביש.

אז דיללתי את המוצר ב1 ל12, ידוע לי שההמלצה היא 1 ל10.

בקיצור ניקיתי עם זה והכל היה טוב ויפה.. כמובן שעל הבקבוק רשמתי איזה חומר שמתי בתוכו ובאיזה דילול.

בקיצור עברו שבועיים מאז והיום אני בא להשתמש בבקבוק אני מרים אותו ולהפתעתי אני מרגיש שמעכתי אותו קצת עם האצבע ועשיתי בו חור..

כמובן שמחשבה הראשונה היא, זבל סיני, למרות שיש לי עוד בקבוק שבתוכו יש ipa שהוא מחזיק כבר תקופה ארוכה מעולה.

אבל שהסתכלתי על הבקבוק קצת יותר טוב,דיי ניבהלתי.

זה לא שאני נהפכתי לסופרמן ובעזרת אצבע עשיתי חור באלומיניום.. וגם לא שהבקבוק באיכות גרוע..

החומר פשוט אכל את האלומיניום!, פשוט חימצן לו את הצורה והפך אותו לסוג של אבנית/מלח

הקטע שבטח שאלתם את עצמכם אז איך לא נשפך עלי חומר שהרמתי את הבקבוק,אז זהו שעל הבקבוק יש שיכבה של ניילון אדום כזה, תראו בתמונות, שהחומר כנראה לא טיפל בו ומה שהאצבע שלי "קרעה" זה פשוט את הניילון הזה.

בקיצור אני מאמין שחלקכם עדיין יחשוב שאני פרנואיד.. אבל ראיתי שמחירים של גלון apcייעודי לרכב מסתכם בפחות מ100 ש"ח וזה יספיק לי לשנים.

החלטתי לא להשתמש בזה של שופרסל, לפחות לא לרכב, יכול להיות שגם חומר ייעודי היה עושה בדיוק אותו הדבר, אבל לפחות אני שקט שהוא יוצר למטרה שלשמה אני אקנה אותו, ויוריד לי קצת את הלחץ.

בקיצור יש apc ייעודי שמומלץ במיוחד?, מעדיף משהו שקיים באוטוסטור

IMG_20150605_182758.jpg

IMG_20150605_182726.jpg

IMG_20150605_182642.jpg

פורסם (נערך)

באמת?!

אז יצאתי חמור חחח.

קניתי אריזה שהמדבקה האחורית שלה קרועה, אבל אמרתי במילא אני לא משתמש בדילול שלהם אז מה אכפת לי,עכשיו אני מבין למה זה אמור להיות איכפת לי חח.

תודה רבה על המידע:lol:

האם גם הapc מעולם הדיטילינג אוכלים אלומיניום?

עריכה אחרונה על ידי eran89
  • תוכן חדש...