Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון, העניין הוא שבצבא מקצועי לא בהכרח גם בכלל יהיו הכשרות בונות קריירה, כמו שהיום יש את ממרם או דברים אחרים.

גם עכשיו, כשהצבא מוציא פרויקטים לספקים חיצוניים, או סתם מביא יועצים, הם לא עוברים שום הכשרה.

השאלה היותר עקרונית היא מי מלכתחילה ילך לצבא מקצועי. ושוב, שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שזה קונספט עדיף בכל מקרה על פני השקר של "צבא העם" שיש היום.

אגב, הזכרת קודם מתן אזרחות תמורת שירות. זכור לי שאתה מאלו שמתנגדים נחרצות להמצאותם של האריתראים \ סודנים בישראל. סתם כי מעניין אותי, לדעתך זה רעיון טוב להציע להם לשרת בצהל ולתת להם אזרחות בתמורה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם בצבא מקצועי צריך סינון, זה לא צבא שכירים כמו הבלאקווטר ולא לגיון הזרים הצרפתי.

מצד שני, לדעתי בשר תותחים כזה יכול להועיל לנו במערכות מסויימות.

זה יפגע ברמה ובתדמית של צה"ל, בטוח.

בנוסף עולה פה סוגיה נוספת, זה פוגע בעקרון הזה של מדינת היהודים, כשפתאום כל מי שרוצה פשוט בא, עושה שירות ומקבל אזרחות.

אני מאמין שהדתיים לא יתנו לזה לקרות.

פורסם

גם ככה בצבא 80% מהגיוסים זה אינטרס של האנשים... או מודיעין/מקצוע על מנת שתהיה שורה יפה בקו'ח ועבודה אח"כ. או קרבי כי 50% מהנשים לא רוצות לצאת עם ג'ובים. או ג'וב כי רוצים לעבוד ולעשות ארגזים במהלך הצבא.

ציוני אמיתי מתגייס לאן שאומרים לו ואומר תודה. במקום בקו'ם ישימו את כולם מ''צ ומי שיקבל את זה בברכה ילך לאן שבא לו. :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
זה קשור בכך שעדיין, בשנת 2015, לקצין צעיר ואידיוט יש סמכות להכניס חייל לכלא, ועוד על משהו שטותי כל כך. זה מסביר בדיוק את הסיבה למה להשתמט.

שטויות.

אנשים משתמטים כי אינם רואים סיבה לשרת בצבא. כל השאר תירוצים.

ובצבא כרגע יש חוסר משמעת, לא עודף משמעת.

דני

נ.ב. גם אני קיבלתי כמה עונשים טפשיים ומיותרים בצבא. ופגשתי קצינים שהכוח עלה להם לראש. אז מה. כל גישת ה"מגיע לי ואני נסיכה ענוגה" היא שלילית לגמרי לדעתי.

פורסם
אגב, הזכרת קודם מתן אזרחות תמורת שירות. זכור לי שאתה מאלו שמתנגדים נחרצות להמצאותם של האריתראים \ סודנים בישראל. סתם כי מעניין אותי, לדעתך זה רעיון טוב להציע להם לשרת בצהל ולתת להם אזרחות בתמורה?

לא אמרתי שאני בעד זה, אמרתי שזה פשוט קיים. זה קיים גם בצה"ל.

ולא, זה לא רעיון טוב לתת לסודנים/אריטראים לשרת, ואז לתת להם אזרחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

צבא מקצועי זה לא אומר שצריך לקבל לשם כל אחד. כמו במקומות עבודה, שהתנאי מינימלי הוא אשרת עבודה, ככה אפשר להציב באותו צבא מקצועי (נקרא לו "צה"ל 2.0") תנאי של סטטוס תושב קבע למתגייס.

לגבי סודנים ואריטראים - אני נגד מכמה סיבות. אתה תקבל בצבא ציבור שיוריד בצורה רצינית את הרמה של כח אדם, שנאמנותו למדינת ישראל תהיה פחותה מזו של ערבים מוסלמים, וייתכן שאפילו תקבל עריקים עם נשק, שישליטו טרור באוכלוסיה אזרחית. במקרה הטוב אלה יהיו חיילים שישימו קצוץ על מפקדים, וטרור לחבריהם למחלקה/פלוגה, במקרה הגרוע תקבל יחידות שלמות שעורקות עם נשק כדי להקים מיליציות חמושות סטייל מה שהולך בארצות מוצא שלהם.

וזה עוד לא הגעתי למה אני חושב על לאזרח אותם.

מקווה שעניתי מספיק טוב.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...