Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני התחדשתי לאחרונה ב DEH-80PRS Pioneer.

יש למכשיר אפשרות לחיבור USB (יושב בתא כפפות) וכרטיס SD, חריץ בתוך המכשיר, מאחורי הפאנל.

התכנון הוא שה USB יהיה המקור העיקרי לקבצי MP3, וה SD ל Loseless - WAVS ויהיו מחוברים באופן קבוע.

רציתי לדעת, מניסיונכם, האם ניתן להשאיר את הדיסק און קי מחובר לכבל שבתא הכפפות?

ובנוסף, האם זה בסדר להשאיר את ה SD בתוך המכשיר באופן קבוע?

במדריך למשתמש ראיתי את האזהרות\הערות הבאות:

Do not leave the external storage device (USB, SD) in places with high temperatures

Disconnect USB storage devices from the unit when not in use

כשמחנים את הרכב בחום בחוץ, נוצר חום מספק כדי להרוס משהו?

הדיסק און קי הוא מהסוג הבא, אגב:

TRANSCEND JetFlash 810

שאמור להיות קשוח (יחסית)

תודה מראש,

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אני לא יודע להגיד לך בוודאות לגבי ענין החום, בריא לאורך זמן זה בטוח לא, למרות שהטמפ' בתא הכפפות קצת נמוך יותר לדעתי משאר הרכב שחשוף ישירות לשמש.

סאנדיסק לדוגמה מפרסמים שלפחות לגבי כרטיסי ה-SD שלהם, הם עמידים עד טמפ' פעולה של 85 מעלות. מניח שהמצב דומה בשאר החברות ומוצרי הזכרון מסוג זה.

מעבר לזה, מציע לבדוק את רמת התאימות של ה-DOK בשל היותו בתקן USB 3.0, ולא אחת (כולל לאחרונה) נפתחו פה שרשורי התייעצות בגלל שהם לא פעלו כראוי (למרות התאימות לאחור לכאורה).

פורסם

תודה למגיבים.

בדקתי את המגבלות של הכרטיס זיכרון SD:

Transcend - SDXC/SDHC Class 10 UHS-I 300X Premium

[h=2]OP.Temperature: -25C - 85C [/h]אז פה לא צריכה להיות בעיה, נראה לי. כל עוד השקע של הרדיו לא נמס.

לגבי ה DOK,

רשום כי הוא אכן תומך לאחור ל USB 2, נמשיך להתנסות בעבודה איתו ונראה האם יש בעיות תאימות.

יואב :arrow:

פורסם

אצלי הDOK מחובר כבר כמה שנים קבוע ברכב,מלבד מדי פעם שאני מוסיף שירים אני לא מוציא אותו בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...