Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול שמתי לב שאין לי פנס ערפל, חשבתי גנבו אותי אבל מסתבר שהוא בעצם נפל לבפנים שמה, זה קרה כיוון ששיפשפו לי את הטמבון די מזמן והוא בעצמו זז קצת ולא ישב טוב, עכשיו השתחרר לגמרי.

השאלה שלי איפה כדאי לתקן את זה ? עוד מעט יש לי טיפול, הם כדאי לתקן במוסך מורשה או שהם יקחו מחיר מופרך ?

פורסם

אתה יכול גם לנסות לתקן לבד, הגישה אליו תהיה בדרך כלל מאחורי הביטנה של הגלגל הסמוך, בדרך כלל פנסי ערפל נתפסים באמצעות ברגים ותושבות, תבדוק שהתושבות לא נשברו. כי אז זה סיפור קצת יותר מורכב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מדובר בקיה פיקנטו 3 דלתות שנת 2014, מחר אצרף צילום, הפנס עצמו נמצא שם אבל לא עובד, יכול להיות התנתק משהו

• תוכן חדש...