Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך גם לוחץ נעלי כבל מתאים ! תבדוק את הנושא.

לפני שאתה רץ להחליף את הקונקטור תמדוד בדיוק מה האורך שאתה צריך לחתוך מהכבל עד שתגיע לחלק של הכבל שבו הבידוד לא נחשף או מוליכים נקרעו ועל זה תוסיף את האורך של הקונקטור הקיים+ספייר של לפחות 5 סנטימטרים נוספים.

איזה כייף לי :)

פורסם

יונתן האם ישנה פגיעה משמעותית בגידים של החוטים החשופים או שהפגיעה היא בבידוד בלבד?

יום טוב גם לך

פורסם
אפשר לקבל המלצה לחשמלאי רכב שיסכים להתמודד עם זה?

שלי אמר תבוא עם החלק, ואני לא מוצא בארץ.

הכי קרוב שהגעתי זה צמה שלמה.

בתור התחלה עד שתקנה קונקטור אני מציע שתקנה איזולירבנד איכותיי ותבודד את הגידים החשופים ולאחר מכן תעטוף את כול הצמה באיזולירבנד.

נסה לפרק את הקונקטור ולהעביר את הכבל בצורה כזו שהקונקטור והכבל לא יהיו תחת מתח מכני.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין פגיעה בכלל בחוטים לפי מה שאני רואה רק בבידוד, אבל אני לא מעוניין לחכות שתהיה.

אם לא יהיה מתח מכאני על החוטים והם יהיו מקובעים לעצם נייח, אין סיבה שתהיה בהם פגיעה.

הסיבה לפגיעה בבידוד היא המתח והזוית שהחוטים נמצאים. רואים זאת בצילום.

כמו שאני ומארק אמרנו לך יותר מפעם, בודד את החוטים וקבע אותם כך שלא יהיו מתוחים. הם ישרדו הרבה הרבה יותר מהרכב.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...