Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב ראשון לעצמי, התקציב עומד על עד 15K. עכשיו, עשיתי חיפוש די גדול והגעתי למצב של התלבטות בין 2 רכבים. ההונדה סיוויק 98' והפורד פוקוס 2002.

הגודל לא משנה לי, מאחר ו2 הרכבים משפחתיים (למרות שיש להם גם גרסאות האצ'בק). אני מחפש רכב שישרת אותי בנאמנות לפחות שנה, לא יזלול דלק ושיהיה לו גם את הכוח במנוע כדי לצאת מחוץ לעיר (לא גר במרכז). לכן אני מתלבט, ורוצה שתעזרו לי במספר תחומים:

1. מבחינת נוחות - איזה רכב יותר נוח? די חשוב לי נוחות כי במקרים בהם אני אצטרך לצאת מהעיר, הנוחות תהיה חשובה.

2. מבחינת איבזור פנים - ראיתי שלמרות שההונדה שנת 98' יש לה איבזור די גדול (נעילה מרכזית, 4 חלונות חשמל וכו'...), אך כמובן שהפורד פוקוס חדשנית יותר (4 שנים הפרש) וגם לה יש איבזור וגם עיצוב פנים חדשני ופורץ דרך.

3. מבחינת מנוע - איזה מנוע חזק יותר? האם ה-125 כוח סוס של ההונדה טובים יותר מה-100 כוח סוס של הפורד פוקוס? (קראתי שהיא ממש זריזה).

4. צריכת דלק - האם יש פער גדול בין אחת לשנייה או שצריכת הדלק די דומה ב-2 הרכבים?

5. אמינות - ידוע שהונדה חברה יפנית עם שם של רכב אמין כבר שנים רבות בישראל, אך גם על הפורד פוקוס יש ביקורות מצוינות בנוגע לאמינות. לכן, איני יודע מה יותר אמין. אני לא צריך רכב שישב לי במוסך וישתה לי את הכסף, לכן גם צריך להתחשב במחירי החלפים והטיפולים.

6. יופי חיצוני פחות משנה לי.

7. את 2 הרכבים ניתן להשיג במצב טוב עד 15K, השאלה איזה מהם משתלם יותר לקנות תמורת המחיר?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

ברכב ישן מה שקובע את האמינות זו צורת התחזוקה. ככל שהרכב ישן יותר הסיכוי לתקלות גבוהה יותר.

ההונדה באמת זריזה יותר אבל פחות בטיחותית.

בתקציב הזה שהוא מאוד בעייתי (סליחה אם אני מבאס...) צריך להתמקד בחיפוש רכב שטופל כראוי עם היסטוריית טיפולים מתועדת ושהמכלולים בו עובדים. אין מה להתמקד בחסכון בדלק מכיוון שתקלה אחת יכולה להיגמר באלפי שקלים ש"יקזזו" את כל החסכון בדלק.

אתה מחפש רק משפחתית או גם סופר מיני באה בחשבון?.

פורסם (נערך)
ברכב ישן מה שקובע את האמינות זו צורת התחזוקה. ככל שהרכב ישן יותר הסיכוי לתקלות גבוהה יותר.

ההונדה באמת זריזה יותר אבל פחות בטיחותית.

בתקציב הזה שהוא מאוד בעייתי (סליחה אם אני מבאס...) צריך להתמקד בחיפוש רכב שטופל כראוי עם היסטוריית טיפולים מתועדת ושהמכלולים בו עובדים. אין מה להתמקד בחסכון בדלק מכיוון שתקלה אחת יכולה להיגמר באלפי שקלים ש"יקזזו" את כל החסכון בדלק.

אתה מחפש רק משפחתית או גם סופר מיני באה בחשבון?.

אני יודע שהתקציב די בעייתי, לכן אני גם מוגבל באפשרויות שלי. צריך לחפש רכב שיהיה מבחינה מכנית אמין, ולבדוק אותו ביסודיות. כן, גם סופר מיני יכולה לבוא בחשבון (אבל מעדיף עם מנוע חזק).

עריכה אחרונה על ידי Inaal Aaolam
  • תוכן חדש...