Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו לנצל את ההזדמנות של מעבר דירה ולהחליף את המזרן (העתיק) שלנו.

מקריאה באינטרנט בכלל ובפורום בפרט, הגעתי למסקנה שהכי טוב לנו יהיה מזרן קפיצים מבודדים עם שכבת פינוק כלשהי (רוצה מזרן כזה שלא נפריע זו לזה אם זזים או קמים בלילה ושלא יהיה חם... וכמובן נוח, אבל זה עניין אינדווידואלי).

כרגע דרוש מזרן 140X200, אך סביר להניח שעוד מספר שנים מועט נרצה גדול יותר, ולכן מעוניין להוציא כמה שפחות.

אחרי גיחה קטנה לחנויות, מצאנו רדיסון דיוק (שראיתי שמומלץ) וגם דגם מסוים של חברת ג'נסיס שהיה לנו נוח לא פחות (ואולי אף יותר). המחיר הוא 3500 לשניהם, רק שעל הג'נסיס גם מקבלים שתי כריות לטקס מתנה.

מישהו מכיר את המזרנים של חברה זו? יכול לשפוך אור על מקורם ואיכותם?

בנוסף, אם יש המלצות אחרות על מזרנים שעומדים בדרישות ועולים פחות, אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

היי, אני מאמין שבחרת 2 מטר בגלל הגבוה של אחד מכם.

ממליץ לבדוק אפשרות של 160X200. מזרנים של 140X200 הם יותר נדירים.

החוכמה בקניית מזרן היא בדיקה שהוא מיוצר בארץ, ולא בשטחים.

לגבי הכריות, אולי התכוונת ויסקו?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ה-200 הוא אכן בגלל הגובה שלי. סביר להניח שבעתיד נרצה רוחב 160 אבל כרגע עקב אילוצי מקום + מיטה קיימת מעוניינים ברוחב 140.

נשמע לי הגיוני שעדיף מזרן שלא מיוצר בשטחים, אבל אין לי מושג איפה מיוצר הג'נסיס.

לגבי הכריות, המוכר ציין במפורש לטקס ולא ויסקו. יצא לי לישון על כרית ויסקו והיא הרגישה לי כמו בלטה.

פורסם

אני לפני שנתיים התחבטתי באותה הדילמה.

לאחר שבדקתי את כל ההמלצות הרגילות הלכתי על מזרון של דר.גב גם כן בעלות של כ3500 (ציפוי ויסקו) ו2 כריות ויסקו עם ציפוי ג׳ל מקרר. ללא ספק אחת הקניות היותר טובות שעשיתי.

מה שכן, אין מנוס מלעבור חנות חנות ולשכב על סוגים שונים של מזרונים, מאד יכול להיות שההמלצה שלי לא תתאים לך, ולהפך.

פורסם
אני לפני שנתיים התחבטתי באותה הדילמה.

לאחר שבדקתי את כל ההמלצות הרגילות הלכתי על מזרון של דר.גב גם כן בעלות של כ3500 (ציפוי ויסקו) ו2 כריות ויסקו עם ציפוי ג׳ל מקרר. ללא ספק אחת הקניות היותר טובות שעשיתי.

מה שכן, אין מנוס מלעבור חנות חנות ולשכב על סוגים שונים של מזרונים, מאד יכול להיות שההמלצה שלי לא תתאים לך, ולהפך.

*שכבת ויסקו לא ציפוי

*צר לי לבאס אותך "ציפוי ג'ל מקרר" - מושג שיווקי לכל דבר ולא שונה ממוצרים איכותיים אחרים :)

ד"ר גב מזרנים טובים שמיוצרים גם כן בארץ (ראש העין) שזה יתרון נוסף.

בעניין המזרנים ההמלצה היחידה שאפשר לקבל מחברים זה רק על שירות שקיבלת ממוכר\ייצרן המזרנים, מזרן זה דבר אינדיוודיואלי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...