Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש פה למישהו רצועת דופק polar h7?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר'ה חובבי הספורט שיש כזאת רצועה, אני רוצה לקנות ומבולבל מהמידע ברשת.

בחלק מהמקומות כתוב שתומך באנדרואיד, בחלק כתוב רק לאייפון, יש מישהו עם אנדרואיד שזה עובד לו?

כמו כן אשמח לשמוע רשמים והמלצות, מאיפה קניתם וכמה עלה.

פורסם

אני משמתש בשעון פולאר בסיסי סטנדרטי, אבל האתר ברור מאד

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מפה בדיוק מקור הבלבול, באתר החברה מופיע שזה מתאים לאנדרואיד ואייפון,

אבל באתר הזה לדוגמא כתוב רק על אייפון, ופה באתר של מגה ספורט למטה יש טבלה שתחת h7 לא מסומן תמיכה באנדרואיד אלא בדגם אחר שנקרא wearlink

פורסם (נערך)

אתר היצרן יותר אמין מאתר של איזה מפיץ משנה קטן, ופולאר היא חברה בין לאומית מוכרת, לא פרטאץ'. אם מכשיר מופיע ברשימה באתר הרשמי של פולאר אני מאמין שיש תאימות. באתר של מגהספורטמופיעים מספר מכשירי אנדרואיד כתואמים ל-H7, אבל הרשימה חלקית. יותר מזה, קרוב לודאי שמספר הדגמים שפולאר בדקה מוגבל ושרבים אחרים תואמים, אבל זו הערכה, לא ידיעה, ולכן לא הייתי מסתמך על כך.

ה-Wearlink היא סדרת המשדרים שלהם, שפועלים במספר טכנולוגיות שונות המתאימות למקלטים שונים.

בדקתי אתמול ב-moto G שלי ומצאתי שורה ארוכה של אפליקציות שמכירות את ה-H7, כולל הרשמיות של פולאר וגם אפליקציות אחרות שנכתבו להתקן זה.

אם אתה כל כך מוטדר התקשר מחר לאגנטק - היבואן הרשמי של פולאר לישראל - קרוב לודאי שתקבל תשובה מוסמכת. ניסיוני הוא שמדובר בחברה עם שירות מצויין.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי את הwearlink והוא מתאים לכל אנדרואיד ״סביר״.

h7 מתאים רק לכאלה בעלי בלוטות 4.0 שזה קיים בכל אייפון החל מ4S וגלקסי s3 ואילך. תבדוק במפרט של הטלפון שלך אם יש תמיכה כזו אצלך. קרוי גם bt Low Energy

פורסם

יש לי את ה H7 - עובד טוב (אני עם אייפון).

מה שאני פחות אוהב זה את התלות באתר של פולר למעקב אימונים.

פעם היתה תוכנה לוקלית למחשב pro trainer שאהבתי ומאז שעברו לאתר אני קצת מבואס.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בחיפוש ב-Google play מצאתי די הרבה תוכנות שמעבדות נתוני H7 ואינן קשורות פולאר. אני מניח שיש כאלה גם לאייפון. בכל מקרה - כיון שאני משתמש בשעון דופק סטדרטי (FT7) לא התעמקתי בנושא.

• תוכן חדש...