Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קבל נועד למערכות רציניות ולרוב שמים אותם על מנת לא להעמיס על הסאבוופר ובטח שלא בגלל שהמערכת החשמלית חלשה ברכב,אני חושב שטוב שקיבלת את המידע,אבל לדעתי אין צורך לעשות שינויים

בוא נגיד שהבדל של 500 שקל לא יעשה אותי עשיר אז אם כדאי ורצוי לקנות קבל אין בעיה עם זה לפני שבוע קניתי מצבר חדש של שנפ 63 אמפר רק המתקין שאלתי אותו גם על הקבל הוא אמר שזה טוב לסאב ומאריך חיי מגברים כדאי? או לוותר על זה?

פורסם

שמע קראתי הכל ובנוסף אני גם רואה תגובות שיוצאות נגד המאמרים

לפי המאמרים לא צריך את זה ולא נחוץ. אז אני שואל... למה קונים את זה? למה מייצרים את זה?ולמה חשבו על לייצר את זה אם זה לא משנה ועוזר במשהו? משו פה שגוי קשה לי להאמין שהקבל הזה סתם פריט עם לוגו יפה עליו (בדרך כלל) ולא מספק שום תמורה למערכת

כל מערכת בנונית ומעלה ראיתי שמותקן עליה קבל אז לפני שאני קונה רוצה להבין עד לעומק העניין.

פורסם

בנינו? אם הוא יהיה קיים ספק אם תדע או תרגיש..

דבר שני מצבר של שנפ הוא סטנדרטי לגמרי,בטח לא משהו שהייתי שם במערכת מושקעת באוטו,אתה מוזמן לחפש ולראות שאנשים שיש להם מערכת איכותית מסתובבים עם שתי מצברים או אחד של 80 אמפר,בכל מקרה כמו שלבד הבנת אין צורך בזה,עדיף מערכת חשמלית והארכה איכותית!

פורסם
בוא נגיד שהבדל של 500 שקל לא יעשה אותי עשיר אז אם כדאי ורצוי לקנות קבל אין בעיה עם זה לפני שבוע קניתי מצבר חדש של שנפ 63 אמפר רק המתקין שאלתי אותו גם על הקבל הוא אמר שזה טוב לסאב ומאריך חיי מגברים כדאי? או לוותר על זה?

חייב להודות, זה אחד החזקים שיצא לי לשמוע אי פעם :)

מאריך חיי מגברים - חזק.

טוב שהוא לא אמר לך שזה גם מחזק את כוח הגברא.

לקבלים האלה יש תוספת בסינון רעשים שמגיעים לתוך המגבר ממערכת החשמל - זה כבר הוכח מדעית.

לקבלים האלה יש יכולת לספק פריקה מהירה עבור הסאב וופר מעבר ליכולת מהירות הפריקה של המצבר ובוודאי האלטרנטור - אבל זה משהו שיחזיק כשבריר שניה עד שניה ולא יותר - הוסבר באופן מטמטם ע"י סטפן מנץ במדריך המשתמש של סדרת מגברי קלאס די פול ריינג' שלו וגם העליתי לכאן תרגום של זה בסדרת השרשורים שלי "מיומנו של סטפן מנץ"

בשותף הקבלים האלה מהווים יותר כטפיל על מערכת החשמל מאשר "חבל הצלה" או גורם מסייע כפי שנוהגים לעשותם ובכך להרוויח עליך ועל רבים כמוך סכום כספים נאה.

על מערכת חשמל יציבה זה בהחלט גורם מייצב ומסנן רעשים, כחלק מתשתית נכונה ומתוכננת היטב - סתם בפני עצמו זה פתרון שאינו עומד ומהווה טפיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חייב להודות, זה אחד החזקים שיצא לי לשמוע אי פעם :)

מאריך חיי מגברים - חזק.

טוב שהוא לא אמר לך שזה גם מחזק את כוח הגברא.

לקבלים האלה יש תוספת בסינון רעשים שמגיעים לתוך המגבר ממערכת החשמל - זה כבר הוכח מדעית.

לקבלים האלה יש יכולת לספק פריקה מהירה עבור הסאב וופר מעבר ליכולת מהירות הפריקה של המצבר ובוודאי האלטרנטור - אבל זה משהו שיחזיק כשבריר שניה עד שניה ולא יותר - הוסבר באופן מטמטם ע"י סטפן מנץ במדריך המשתמש של סדרת מגברי קלאס די פול ריינג' שלו וגם העליתי לכאן תרגום של זה בסדרת השרשורים שלי "מיומנו של סטפן מנץ"

בשותף הקבלים האלה מהווים יותר כטפיל על מערכת החשמל מאשר "חבל הצלה" או גורם מסייע כפי שנוהגים לעשותם ובכך להרוויח עליך ועל רבים כמוך סכום כספים נאה.

על מערכת חשמל יציבה זה בהחלט גורם מייצב ומסנן רעשים, כחלק מתשתית נכונה ומתוכננת היטב - סתם בפני עצמו זה פתרון שאינו עומד ומהווה טפיל.

סבבה תודה רבה סוף סוף תשובה לעניין כולה רציתי לדעת אם הוא עוזר או אם הוא יותר מפריע

עכשיו תגיד לי במקום שקניתי את המצבר אני יכול להחליף עדיין הבנאדם אמר לי תוך חודש אם לא ניראלך כי כבר אמרתי לו שיש מערכת ואולי אני ישנה דגם אז בוא תגיד לי איזה מצבר לקנות של איזה חברה ממליץ וכמה אמפר ? (יונדאי I20 2012 מנוע 1400)

ועוד שאלה .. שאתה רושם (מערכת חשמל) מה הכוונה? אתה מתכוון למגבר או למצבר או בכלל למשו אחר לגמרי???

פורסם

אישית אני לא מחבב את תוצרת שנפ למצברי רכב ומעדיף תוצרת וורטה (וחלק יגידו גם מוצרי המדבקה שלהם כמו סטארט-אפ) או בוש שהם מצברים ללא טיפול.

המשמעות היחידה שיש לקיבול המצבר (Ah) היא משך העבודה ללא הטענה תחת עומס מסוים.

החיפוש באתר וורטה מציע מצבר בקיבולת של 52Ah בכלל.

מי שמספק את החשמל כשהרכב פועל הוא האלטרנטור ואפשר ורצוי לבדוק כמה אמפר הוא מספק (אמור להיות רשום עליו לדעתי או לחפש באמצעות מק"ט).

זו שאלה יותר למרק10 או לבקיאים בנושא, אבל למיטב ידעתי והבנתי, אם מתח הטעינה ירד מתחת לזה של המצבר, אזי המצבר יהא מקור הכוח של המגבר (עד שמתח הטעינה יתאזן). במקרה שקיים גם קבל, הוא יפרוק ויספק את פיק הזרם שהוא מסוגל לו גם, רק לאחר שהמתח ירד מתחת לערך שהוא מחזיק.

אשמח לתיקון בנושא.

פורסם

מערכת חשמל,זה דבר כללי מאוד,אבל כפי שאמרו אלטרנטור,הארקות טובות,חיווט איכותי,אבל זה דברים שאתה שוקל שאתה מכניס צרכני אנרגיה ומערכות איכותיות שמגיעות ל15-25 אלף ש״ח , אני בטוח שאצלך הכל פיקס כולל המצבר!

• תוכן חדש...