Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי פריוס 2009 עם אחריות על המצבר.

הוא טוען כי על מצבר בלבד ניתן לנסוע בקושי קילומטר אחד.

בדיקת סוללה עולה 300 שקלים.

ויש לו אחריות עדיין עליה, כך שבמידה והם מגלים שיש בעיה, ההחלפה חינם.

האם זה תקין שהסוללה מחזיקה קילומטר?

תודה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זו לא מכונית חשמלית! המרחק תלוי בתנאי השטח, בירידה אתה יכול גם לעשות 20 ק״מ, (אני עשיתי בירידה ממנרה לקריית שמונה).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הוא צודק, הטויוטה פריוס (בגרסה שהיא אינה פלאג- אין) הסוללות מוטענות על ידי אנרגיה מבלימה ועל ידי מנוע הבנזין, ומכיוון שהסוללות הן ניקל- מתאן ולא ליתיום- איון, משמע שהסוללות בנסיעה מנהלתית שגרתית (נסיעה בעיר, מזגן ובלי נסיון אמיתי לחסוך) הסוללות יחזיקו פלוס מינוס קילומטר. בגרסת הפלאג- אין, הסוללות מחזיקות יותר (משהו כמו 25 ק"מ). גם ביאריס הייבריד, אם ממש תתאמץ לחסוך ותדבוק בסביבות (מקסימום) 30 קמ"ש, ההסוללות יחזיקו גג 2 קילומטר.

בירידות וכאלה תעביר למצב B ותטען את הסוללה (או אם זה לא מפריע לך תיסע ככה ברגיל, בעיר זה יכול להיות מעיק קצת אבל בלאי הבלמים קטן).

פורסם

זה אכן תלוי בתנאי השטח, לי בבית יש אוריס היברידית 2013 ובמישור בקושי אפשר לעשות 2 קילומטר וגם זה תלוי איך אתה מתנהג עם דוושת הגז.. בקיצור אני מעדיף לתת לרכב לבחור מתי לשלב את החשמלי.

פורסם

למעשה אף פעם לא בדקתי את זה לעומק כי זה רכב ליסינג ואני לא משלם עליו דלק.

כשאבא שלי נוסע בו הוא מצליח להוציא בערך 19.5 קילומטר לליטר,

כשאני נוהג זה בערך 1 ל15,

קח בחשבון שזה לפי מה שהמחשב דרך אומר.

• תוכן חדש...