Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי תוך כדאי ריצה על ההליכון תכנית בנישיונל על מחקר שקבע שאין דבר כזה למות מזקנה.

אנשים לא מתים מזקנה.

אנשים מתים מזה שהגוף שלהם חלש כדי להתמודד עם מחלות שנחשפים אליהם- גם הכי קטנות הן קיצוניות

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כאלה שממליצים לקחת אספירין למניעת קרישים בדם כבר בגיל 40.

אני מעדיף את השיטה הטבעית של אכילת שום שמנקה את הדם. לאחרונה התפרסם מחקר ששילוב של רימונים ותמרים גם הוא מצוין למטרה זו.

בקיצור, תאכלו הרבה ירקות ירוקים מכיוון שזה גורם לכך שיהיו הרבה פחות דלקות בגוף. תאכלו הרבה אגוזים ושקדים והכי חשוב תפחיתו כמה שניתן במוצרי חלב ובשר.

רק בריאות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה עם קצת ספורט, חברים?

אני מאמין שאם תתייחס בכבוד לגוף שלך מבחינת מזון וספורט בגיל מוקדם יותר, הוא יזמבר אותך פחות בעת זקנה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

עקרונית זו הצעה שחוזרת על עצמה בכל מקום לאכול בריא ולעשות ספורט,

אבל יש גם גישה שאומרת שעדיף פשוט לא לעייף את הגוף ע"י אכילה מועטה (ומה שכן אוכלים שיהיה סופר בריא) ולהמנע מפעילות מאומצת.

הרוב נוטים לצטט מחקרים שנעשו על עכברים שהראו שאכילה של 30% פחות מעכברי ביקורת שאכלו לשובע, חיו 40% יותר זמן מהשבעים.

http://www.the-scientist.com/?articles.view/articleNo/37039/title/Eat-Less-and-Live-Longer-/

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ממחקר מאוד לא מקיף, מאוד לא מדעי ומאוד לא מייצג, אבל מבחינתי תופס, כי עשיתי אותו בעצמי, יש שלוש דברים שצריך לעשות כדי להגדיל משמעותית את הסיכוי להגיע לגיל מבוגר במצב טוב:

1. להמשיך לעבוד.

2. תזונה מגוונת ומועטה. לא לוותר על ירקות, דגים, יין.

3. לשמור על אורח חיים פעיל שגרתי יומיומי. כלומר, זה שאתה רץ שלוש פעמים בשבוע זה סבבה אבל לא שווה הרבה אם אתה יושב 15 שעות מתוך ה-18 הערות שלך ביממה. הרבה יותר בריא להיות בתנועה מתונה רוב היום.

העבודה משרדית ואין ברירה? אפשר לעבור לעמדות עמידה, ויש כאלה גם עם הליכונים.

באופן אישי כיום אני מבצע בקושי את מספר 1. שמתי לי כיעד בגיל 50 להתחיל לפעול על פי ההמלצות האלה. יש לי עוד 15 שנים.

פורסם

3 נראה לי בלתי יישים, אלא אם כן אתה שחקן פורנו ואז אתה שובר את אחוז החסימה של הסעיף הזה בגדול.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
*שלושה* דברים

אם רק בגיל 50 אתה מתכוון להתחיל, תוותר כבר מעכשיו, או שתתחיל כבר עכשיו.

כנראה הפעם ראשונה בהיסטוריה שמישהו מתקן אותי בדבר כזה במקום ההיפך.

ואני גם חייב לתרץ - כתבתי בהתחלה שלוש פעילויות. תיקנתי לדברים רק לאחר מכן, אז סלחתי לעצמי על השגיאה.

וכפי שנאמר פה בצורה מדוייקת - אני מתכנן להנות מהחיים עד גיל 50. אח"כ לחשוב מה בא לי יותר, להמשיך להנות או לחיות טוב.

פורסם
אז להפסיק? הרופא שלי כן המליץ לי לקחת.

ומה עם הכדורים לכולסטרול, לגבי זה יש הסכמה?

אתה מדבר על כדורים לכולסטרול?

אין הסכמה על הכולסטרול עצמו.

כבר כ 20 שנה טוענים ולאחרונה זה הולך ותופס אחיזה יותר מדעית שבין כולסטרול ובין מחלות לב אין שום קשר.

הרופא שלך, כמו רוב הרופאים, אמר לך מה שנציגי חברת התרופות אמרו לו בהרצאה ה"בילתי תלויה" באעלק כנס רפואי שבמקרה התקיים בכפר נופש יוקרתי בברבדוס או מאוריציוס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אז להפסיק? הרופא שלי כן המליץ לי לקחת.

ומה עם הכדורים לכולסטרול, לגבי זה יש הסכמה?

וממליץ גם על "אומת הסטטינים" "WAR ON HELTH" המוצלח, והתחקיר של "המקור" שנקרא- "כשהרופא שלכם רושם לכם תרופה, האם חברת התרופות לוחשת על אזנו"

*אני אקלקל לך את המתח- התשובה היא כן, בהחלט.

אני ממש לא מהסיינטולוגים/חסידי ההומאיופטיה/מתנגדי החיסונים.

אני נאמן לרפואה המערבית הקונבנציונלית.

אבל אני זוכר כל הזמן שגם רפואה היא עסק לכל דבר, וגם רופא רוצה למקסם רווחים ולהתקדם בתפקיד.

עריכה: באגירה הקדים אותי בזמן שחיפשתי את הקישורים...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
עזבו, מעדיף לחיות פחות אבל להנות מהחיים עד שאחזיר ציוד.

כמו שאמר מרן, ITS BETTER TO BURN OUT THEN FADE AWAY

פורסם (נערך)

ממה שזכור לי, לפני כמה שנים 150 יחידות של הכולסטרול הרע היו בגדר תקין.

עכשיו הרף ירד ל 100 , וכל מי שהיה פעם בריא עם 140-150 יחידות, יכול לקבל סטטינים ( ויש לא מעט שלוקחים).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהחלט!

"מחקרים" (ממומנים...נחש ע"י מי) מורידים כל הזמן את "סף הכניסה" לקבוצת הסיכון בכדי להגדיל את השוק של עצמם.

אני מעולם לא עשיתי בדיקת דם, מעניין לי את העכוז כמה טריגליצרידים/ כולסטרול טוב/רע או כל שקר אחר יש לי.

לפני כמה שנים התאשפזתי (אבנים בכיס מרה) ולפני הניתוח עשו לי בדיקת דם, הם ביקשו להביא בדיקות ישנות בשביל להשוות, אמרתי לרופא שמעולם לא עשיתי בדיקות אז הוא שאל "מעולם? אז איך אתה חי?"

שאלתי אותו אם "זה מה שלימדו אותו לשאול בנופש, אה, סליחה ב"כנס השתלמות" שפייזר מימנו לו בברבדוס", אז הוא אמר לי, "אה, אתה מאלה..." קרץ לי והלך.

• תוכן חדש...