Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 19, עם חיבה לרכבים מיושנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם במצבך רק שלי יש תקציב טיפה יותר גדול ומוכן רק אמריקאיות ישנות (65 עד 73)

אני מחפש כבר כמעט שלוש חודשיים מאליבו שוול שנת 68 - 72 2 דלתות ולא מוצא

בהצלחה בחיפוש, אשמח אם תעדכן מה מצאת ובאיזה מחיר

אני בדיוק באותו מצב, אני מחפש muscle car כבר המון זמן כמו: 69' ,Dodge Charger

67 pontiac gto 67 ,Chevrolet camero 67-69 ,Chevrolet nova 67-70 ,Pontiac firebird

רק שאני בן 17 ויש לי תקציב של 50,000 והזעתי בשביל הכסף הזה המון! רק בשביל להגשים את החלום שלי ולקנות את הרכב שתמיד חלמתי עליו....

במחיר של ה-R אפשר לקנות M135 ועדיין ישאר לך כסף לקנות סוזוקי אלטו מהעודף...

פורסם

אוסיף כי לא חובה לרכוש רכב עם סטטוס אספנות כדי שיהיה "מיושן".

הייתי בדיוק בנקודה שלך - מכרתי את האסקורט 71 שלי בגלל גחמה של רגע וחיפשתי משהו דומה. רכשתי פיאסטה שנת 89 שבמונחים של שנת 2005 לא הייתה כזו נדירה רק כי רציתי רכב להתניידות זמנית ואני איתה עד היום.

חפש משהו עממי בן 20-30 שנה. אני משוחד אבל הייתי הולך על פיאסטה 84-89 למרות שלא קל למצוא היום אחת.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אני בדיוק באותו מצב, אני מחפש muscle car כבר המון זמן כמו: 69' ,Dodge Charger

67 pontiac gto 67 ,Chevrolet camero 67-69 ,Chevrolet nova 67-70 ,Pontiac firebird

רק שאני בן 17 ויש לי תקציב של 50,000 והזעתי בשביל הכסף הזה המון! רק בשביל להגשים את החלום שלי ולקנות את הרכב שתמיד חלמתי עליו....

חלומות מגניבים בהחלט אבל גם אם תמצא משהו בתקציב , לדעתי תאלץ לשים עוד פי שתיים מהסכום הזה רק ליישור קו, אלא אם יש לך מקום + כלי עבודה + המון זמן. ואז תאלץ לשים רק עוד 50K. לדעתי , תמשיך לחסוך. או תתפשר (אני מניח שאתה מחפש גם את הרכבים עם מנוע V8 ולא מנועים קטנים )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
חלומות מגניבים בהחלט אבל גם אם תמצא משהו בתקציב , לדעתי תאלץ לשים עוד פי שתיים מהסכום הזה רק ליישור קו, אלא אם יש לך מקום + כלי עבודה + המון זמן. ואז תאלץ לשים רק עוד 50K. לדעתי , תמשיך לחסוך. או תתפשר (אני מניח שאתה מחפש גם את הרכבים עם מנוע V8 ולא מנועים קטנים )

רוב הרכבים שציינתי הם V8. אולי אתה מתכוון "big block" " small block" ?

פורסם

לא , למשל הפוטניאק פיירברד, שברולט קאמרו בשנים הראשונות הגיע גם עם מנוע 6 בטור. מנוע של 250 CI (או 4.1 ליטר בשפתנו ) ולזה אני מתכוון במנוע קטן.

גם small block וגם big block שניהם הכוונה היא למנועי V8

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לא , למשל הפוטניאק פיירברד, שברולט קאמרו בשנים הראשונות הגיע גם עם מנוע 6 בטור. מנוע של 250 CI (או 4.1 ליטר בשפתנו ) ולזה אני מתכוון במנוע קטן.

גם small block וגם big block שניהם הכוונה היא למנועי V8

צריך לחקור את המושגים יותר לעומק:idea:

• תוכן חדש...