Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיריים חשמליות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש המלצה על כיריים חשמליות בתקציב לא גדול של 200-500 שקלים (נשמח למחיר הנמוך).

המכשיר יעבוד בסביבות השעה ביום .

אופציה לזוג , יבושלו דברים מאוד פשוטים לארוחת צהרים במקום עבודתי.

תודה.

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

קנה הכי זול שתמצא, עדיף עם שם שאתה לא מכיר.

מדובר במוצר צריכה בסיסי ופשוט עד כאב, אין מה להתסבך.

קח כזה עם 2 כיריים, מאוד שימושי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם יש מישהו שיכול להביא מאירופה, יש ברשתות הגדולות כיריים אינדוקציה 2 להבות בסביבות ה-100-150 יורו.

הרבה יותר טובות מכיריים חשמליות פשוטות כאלו שהן יותר פלטות שבת.

פורסם

הבעייה בכיריים אינדוקציה היא שהם אינם מתאימים לרוב סוגי הסירים.

כיריים פשוטות יעשו את העבודה מצויין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נכון, צריך סירים ממתכת מתמגנטת. לא כל כך נדיר.

כיריים כאלה למשל אני לא מכיר:

http://www.ofek-hashmal.co.il/products/656959/%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D-Gold-Line-ATL802

אבל כיריים כאלה:

http://www.mmhashmal.co.il/product/%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D-44724-morphy-richards?aff=Zap&aff_a=1

בקושי מתאימות לחימום פיתות.

לדעתי מהירות החימום והיעילות החשמלית הדרמטית יותר טובה באינדוקציה שווה את התוספת.

פורסם

אנחנו משתמשים בפשוטים של הום סנטר כבר שנתיים, לא עשו בעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא אמורות לעשות בעיות, אבל יחסית נורא קשה להשתמש בהן, מתחממות לאט ומתקררות לאט.

לפני כמה שנים החליפו בבניין הדיור המוגן שסבתא שלי גרה בו את כל הכיריים גז למחממי פיתות כאלה.

זעקות השבר לא פסקו עד שלא הבאתי לה כיריים אינודקציה כאלה, ומאז הכל שב על מקומו בשלום.

פורסם

~

מעניין איך מבדילים בין כיריים נורמליות ל"מחממי פיתות", אולי לפי הספק?

גם אני תמיד סלדתי מהרעיון של כיריים חשמליות (להבדיל מקרמיות), עד שנכנסתי לגור בדירה הנוכחית שאין בה תשתית גז והבנתי שהספק שלי לא היה מוצדק. מה שיש לי עכשיו מתחמם תוך שתי דקות לטמפרטורה מאד גבוהה, רוב הזמן אני אפילו לא משתמש בדרגה המקסימלית. נכון שעם כיריים גז עדיין יותר נח לשלוט על הטמפרטורה, אבל בסה"כ הסט-אפ הנוכחי עושה עבודה לא רעה. עם זאת, אני עדיין מכיר לא מעט סיפורים על "מחממי פיתות" למיניהם ויש חסרון בטיחותי בולט בזמן הקירור הארוך.

פורסם

אני משתמש באלה כבר שנה עוד מעט

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836106

ואני חייב לציין שהם מעולות, היו לי קודם לכן כריים שאני לא זוכר את הסוג שלהם אבל עם הפלטת ברזל שלקח להם מלא זמן להתחמם ובקיצור ובמילים יפות סיפור לא נעים..

לעומת זאת אלה, מתחממות ממש מהר ועושות עבודה ממש טובה, מה גם שלפי דעתי הם נראות טוב לפי דעתי זה מוסיף..

פורסם

יש כיריים חשמליות שזה ממש פלטה ממתכת שמתחממת עם גוף חימום - וזה אכן מחמם פיתות טוב ;-)

היום הכיריים ששולטות בשוק הן או אינדוקציה (מצריך סירים מיוחדים) או "היי לייט" (שזה למעשה שידרוג של ה"רדיאן" הישן, שהוא למעשה סליל ספירלי שמתחמם).

ה"היי לייט" תפס חזק מאוד כי הוא לא זקוק לשום סיר מיוחד, הוא זול יחסית, והוא עושה עבודה מעולה.

הכיריים בקישור של Yairkrispel עושות רושם שהן אכן "היי לייט"\רדיאן.

כל היתר שנמכרים מסביב (כאלה פלטות ברזל אפורות כבדות שמתחממות) בחלקן טובות ובחלקן לא, תלוי במותג ובהספק (אבל צריך לקחת בחשבון שיש שם חימום מסה רצינית [בגלל שהתכנון הוא לפיזור אחיד של החום] ולוקח להן יחסית המון זמן להתחמם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

הכיריים החשמליים (זכר) בקישור שלYairkrispel טובים , אני קניתי כזה של בודד כי הבודד היה בהספק חזק יותר, נדמה לי 2000 לבודד כשהזוג מחולק, ולא כתוב מה החלוקה בלינקים (יש גם דומים שמחולקים 800 ו 1200 אבל זה מוצהר 3000 לזוג מה גם שזה אומר שזה צריך שקע 16A יעודי אם מפעלים אותו על מקסימום בשתי ה"להבות")

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...