Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום הייתי במוסך גירים התחברתי למחשב כדי לבדוק למה הרכב קופץ לי בהעברת הילוכים (בעיקר ראשון לשני) על הדרך הוא כבר הוציא לי תקלות של הכריות אוויר גם.(ד"א 250 שקל לפני מעמ לבדיקת מחשב זה לא המון?)

למזלי אין שום בעיה בגיר מה שכן הוא הציע לפתור את הבעיה עם כיוון בנדים ודורש על זה 500 לא כולל מעמ (250 בעצם כי את הוצאת בדיקת המחשב הוא יקזז)

רציתי לשאול לפני שאני מבצע את זה האם זה נשמע בסדר? אני דיי חושש שזה יכול לפגום יותר בגיר אשמח לעצתכם ואם המחיר שניתן לי הוא בסדר

אני רוצה לציין שבעל העסק היה אדיב ונחמד ו נראה דיי מקצוען.

שאלה שנייה. בקשר לכריות אוויר, נדלקה לי מנורת כרית האוויר וזה מה שמראה המחשב רכב

IMAG0536.jpg

יש שני תקלות האם מישהו מכיר את התקלות הנל? האם מדובר על סליל מאחורי ההגה?

פירקתי את הקונקטורים מתחת לכיסאות והחזרתי זה נראה תקין אז זה לא זה וזו גם לא נורה שרופה של אזהרת כריות האוויר

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי אדיר53
פורסם

את האמת שזו לא רק בדיקת מחשב עשינו גם סיבוב של 20 דקות ברכב כדי לאבחן את התקלה תוך כדי נסיעה בגלל זה לא התווכחתי אפילו על מחיר :)

פורסם

איזה בנדים עולים 250 ש"ח ומה זה קשור לקפיצת הילוכים של הגיר ?

צריך לגשת למכון גירים. הגירים הללו ידועים כמאוד רגישים. כדאי אם לא הוחלף מעולם לבצע החלפת שמן חלקית עם שמן מקורי ולוודא,שמפלס השמן תקין.(אם השמן שחור אז גם החלפת שמן לא תעזור

ותכין עצמך לשיפוץ גיר מוקדם מהצפוי. זה קורה גם ברכבים עם קמ נמוך כשלא מטפלים כמו שצריך בגיר הזה,מקשיבים למוסכים שאומרים לא להחליף שמן ואז קורעים לך את הכיס).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום אדיר, איזה שנה הרכב ? ומדובר בקפיצה ? או הרגשה שהגיר דופק מראשון לשני ? הייתה לי תופעה דומה גם עם הגיר וגם עם הכריות אוויר. לגבי הגיר, עשו לי איזה עדכון גרסה במוסך יבואן (100 שקל) והדפיקה נעלמה כלא הייתה. היה לי גם החלקה בהילוך רביעי וכשהחלפתי את השמן גיר זה פתר לי את הדבר הזה (יש לי פה שרשור על זה), לגבי הכריות אוויר, יש בקונקטורים של מאזדה איזה קטע של נתקים, ניתקתי את המצבר, ניקיתי את הקונקטור שהיה מתחת לכיסא של הנוסע, ומאז ועד היום הנורה לא חזרה. הרכב שאצלי -מאזדה 3 2000 שנת 2004.

פורסם

צריך לגשת למכון גירים. הגירים הללו ידועים כמאוד רגישים. כדאי אם לא הוחלף מעולם לבצע החלפת שמן חלקית עם שמן מקורי ולוודא,שמפלס השמן תקין.(אם השמן שחור אז גם החלפת שמן לא תעזור

ותכין עצמך לשיפוץ גיר מוקדם מהצפוי. זה קורה גם ברכבים עם קמ נמוך כשלא מטפלים כמו שצריך בגיר הזה,מקשיבים למוסכים שאומרים לא להחליף שמן ואז קורעים לך את הכיס).

מדובר על כיוון בנדים הגיר לא קופץ והכל בסדר. פשוט יש החלפה לא חלקה לפעמים, לא צריך להחליף שום שמן עשיתי שיפוץ גיר לפני 20 אלף קילומטר +- בדקתי את השמן והוא במצב מעולה

הבדיקה נעשתה במכון גירים לא הייתי סתם אצל חאפר.

שלום אדיר, איזה שנה הרכב ? ומדובר בקפיצה ? או הרגשה שהגיר דופק מראשון לשני ? הייתה לי תופעה דומה גם עם הגיר וגם עם הכריות אוויר. לגבי הגיר, עשו לי איזה עדכון גרסה במוסך יבואן (100 שקל) והדפיקה נעלמה כלא הייתה. היה לי גם החלקה בהילוך רביעי וכשהחלפתי את השמן גיר זה פתר לי את הדבר הזה (יש לי פה שרשור על זה), לגבי הכריות אוויר, יש בקונקטורים של מאזדה איזה קטע של נתקים, ניתקתי את המצבר, ניקיתי את הקונקטור שהיה מתחת לכיסא של הנוסע, ומאז ועד היום הנורה לא חזרה. הרכב שאצלי -מאזדה 3 2000 שנת 2004.

שלום, הרכב שנת 2005 מדובר בקפיצונת קטנה קשה להסביר בוא נגיד שחוץ ממני זה לא ממש מפריע לאנשים זה לא מעבר חלק יש לציין שזה לא קורה תמיד

לגבי העדכון שאלתי את הבחור במכון הגירים והוא אמר שמדובר על משהו פיזי ולא תוכנתי הזכרתי את ענין עדכון הגיר כמה וכמה פעמים והוא שלל את זה מראש

אין לי שום החלקה הגיר שופץ לפני 20 אלף קילומטר והוא במצב מעולה

לגבי הכריות אוויר אכן ניתקתי את הקונקטורים והחזרתי חזרה גם בכסא שלי וגם בשל הנוסע אבל זה לא פתר את הבעיה ניסיתי זאת לפני שפניתי למוסך אבל לא ניתקתי את המצבר בזמן שעשיתי את זה...

המון תודה!

פורסם

מפריע לך זה מספיק לא ? :)

תראה, לגבי הגיר, אני מציע לך לבדוק אצל המוסך יבואן 2 דברים:

1.האם האוטו שלך צריך עדכון גרסה ?

2.אם הוא כן צריך, האם עשו לו כבר ?

לבדוק את זה לא עולה כסף אז אין לך מה להפסיד.

ברכב שלי,העדכון הזה (שעלה רק 100 ש"ח) ביטל דפיקה קלה שהייתה במעבר בין ההילוך הראשון לשני.

באמת ששווה לבדוק את זה...

לגבי הכריות אוויר אני ניתקתי את המצבר כי הייתי בפרנויה שהכרית תפתח לי על הפרצוף...

כמובן, קח בחשבון שייתכן שאחת או כמה כריות יכולת להיות תקולות וצריך לעשות משהו עם זה.

בהצלחה איש

פורסם
מפריע לך זה מספיק לא ? :)

תראה, לגבי הגיר, אני מציע לך לבדוק אצל המוסך יבואן 2 דברים:

1.האם האוטו שלך צריך עדכון גרסה ?

2.אם הוא כן צריך, האם עשו לו כבר ?

לבדוק את זה לא עולה כסף אז אין לך מה להפסיד.

ברכב שלי,העדכון הזה (שעלה רק 100 ש"ח) ביטל דפיקה קלה שהייתה במעבר בין ההילוך הראשון לשני.

באמת ששווה לבדוק את זה...

לגבי הכריות אוויר אני ניתקתי את המצבר כי הייתי בפרנויה שהכרית תפתח לי על הפרצוף...

כמובן, קח בחשבון שייתכן שאחת או כמה כריות יכולת להיות תקולות וצריך לעשות משהו עם זה.

בהצלחה איש

מסכים איתך אני אבדוק במוסך יבואו קודם כל בשביל מאה שקל אתה באמת צודק

בקשר לכריות אני אצטרך לגשת כנראה למוסך שייטפל בבעיה

תודה רבה

פורסם

איזה בנדים? יש גירים אוטומטים שיש להם בנדים בגיר שמשמשים כבלם לעצור מכלול מסויים.

ניתן לכוון את הבנדים האלו ללא פירוק של הגיר כי הבורג אום כוון של הבנד הוא חיצוני על הבית של הגיר וכוון מחדש של הבנדים באמת עוזר להפחית מכות או החלפות הילוכים לא חלקות.

פורסם
איזה בנדים? יש גירים אוטומטים שיש להם בנדים בגיר שמשמשים כבלם לעצור מכלול מסויים.

ניתן לכוון את הבנדים האלו ללא פירוק של הגיר כי הבורג אום כוון של הבנד הוא חיצוני על הבית של הגיר וכוון מחדש של הבנדים באמת עוזר להפחית מכות או החלפות הילוכים לא חלקות.

תודה רבה על התשובה

האם אפשר ללכת על זה בלי חשש? לא בא לי להסתבך עם גיר שוב :)

פורסם

אני רוצה להודות לך על העצה

היום הלכתי למוסך מורשה והשארתי את פחד המחיר מאחורה

אתחיל בזה שהמחירים הרבה יותר הוגנים ממוסכים אחרים עשו לי עדכון מחשב ובעיית הגיר נפתרה! הייתי נורא סקפטי,נורא. מודה לך על העצה שלך! דיי הצלת אותי בקטע הזה כי אני מתברבר בין מוסכי גיר כבר שנתיים בעקבות הבעייה והלכו לי אלפי שקלים ואני לא מגזים (קצת טיפשי מצידי שעדכון כזה במאה שקל פתר הכל ) אבל לומדים מטעויות וזו טעות חמורה!

בקשר לבעיית כריות אוויר בעלות של מאה חמישים שקלים כולל מעמ בדקו לי את השגיאות

שני השגיאות הללו נובעות מבעיות מגעים!(מקווה שזה יעזור לחברה פה רק בגלל זה אני כותב)

בעיית המגעים שהייתה אצלי הייתי בגלגל הגה מאחורי הצופר אחד החוטים פשוט היה מנותק כי פלסטיק הקונקטור נשבר והוא הוחלף ללא עלות

אני רוצה להמליץ פה על מוסך מורשה מאזדה בראשון לציון ברחוב בנימין שמוטקין ועל בחור שמנהל את המוסך בשם איתי פשוט צוות מקצוענים אתה מקבל יחס חם וכייפי לא כמו בכל מוסך אחר שנתקלתי בו עד היום

תודה לכל העוזרים !

• תוכן חדש...