Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב סורר, מה עושים איתו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני בערך שנה וחצי קניתי מחשב נייח מרשת KSP ולצערי הרב, לא עשיתי יותר מדי סקר שוק לגבי טיב הרכיבים במחשב.

אז יצא שבאופן מידי לאחר הקניה, המחשב התחיל לעשות בוטלופים בכמעט כול פעם שהייתי מדליק אותו. זה היה מרגיז ברמות, אבל לצערי לא יכלתי לקחת את המחשב לתיקון במסגרת האחריות, כי הייתי חייב מחשב. יצאתי מנקודת הנחה שאני לא יותר מדי מכבה את המחשב, ואני אטפל בזה בהזדמנות.

ברוב טיפשותי הזמן עבר, והאחריות כבר פגה.

משיטוט קצר ברשת הבנתי שהגורם לזה הוא הלוח אם המחורבן של GIGABYTE. למישהו יש מושג מה אני עושה איתו? ניסיתי למצוא דרייברים חדשים אליו, אבל לא כול כך מצאתי. האם זה אמור לעזור? האם אתם מכירים את התופעה ויודעים מה אפשר לעשות איתה?

עריכה: עכשיו אני רואה שאחריות על לוחות האם זה 3 שנים. האם יש טעם ללכת ל-KSP, או שהם ימציאו לי איזה שטות בשביל להפטר ממני?

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

על איזה לוח מדובר? בדקת לגבי עדכון קושחה? אולי מערכת הפעלה? תפרט קצת על הבעיות?

המחשב אצלי (לוח אם ג'יגה בייט) מתפקד כבר 7 שנים בשקט מופתי.

במחשב חדש לא אמורות להיות בעיות כלל, בלי תלות בדגם הלוח.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

הבעיה היחידה היא כמו שפירטתי, לעיתים בהפעלת המחשב ,הוא נכנס לבוט לופ של הפעלות מחדש. הדרך היחידה לצאת מזה, זה לעשות לו כיבוי באמצע ואז להדליק מחדש(לא תמיד זה עוזר, ואז יש צורך בכיבוי והפעלה בפעם השלישית).

רנו 5, תודה על ההמלצה, אני אשתמש בה וניראה אם יהיה שינוי

פורסם

הייתי בודק 2 דברים:

1. תסתכל מקרוב על כל הקבלים על לוח האם וחפש אם יש כאלה מנופחים = עם ראש עגלגל. קבלים תקולים כאלה יגרמו לתקלות שונות ומשונות. צרף צילום אם אתה חושד ונוכל לעזור לך לאבחן.

2. זיכרון דפוק. לפעמים אחד מכרטיסי הזיכרון נדפק ואחד או יותר מהביטים שבו נכנס למצב לא צפוי. זיכרון כזה גם יגרום לתופעות הזויות. אם יש לך יותר מכרטיס אחד, תוציא את כולם ותכניס כל פעם כרטיס אחר ותעבוד קצת עם המחשב בניסיון לבודד את הכרטיס התקול.

פורסם

הבעיה בלוח, או שתפתר ע"י עדכון ביוס, או ע:י החלפה.

אתה קנית כנראה את המערכת הזולה שלהם שמגיעה עם שנה אחריות ולכן הם לא מחוייבים להחליף לך שום דבר וחבל שלא באת מיד לאחר הרכישה.

העניין הוא שיתכן (רוב הסיכויים) שאת לוחות גיגבייט הם מייבאים לבד כך שלא יעזור לפנות ליבואן רשמי או פרללי אחר של גיגבייט בארץ.

למען הסר ספק, יש על הלוח על חיבור הATX מדבקה עם מספר סידורי של הלוח, שלח לי ואבדוק מול שתי יבואנים, אולי במקרה הלוח הגיע מהם.

אבל נסה לעדכן ביוס קודם, אולי יעזור. אם אתה מפחד לעשות זאת לבד אתה מוזמן לבא אלי למעבדה בחיפה ואבדוק את הלוח לעומק. לפעמים אפילו ספק יכול לגרום לתופעה הזו בלוחות של גיגהבייט

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...