Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב מטרייד מובייל, בבדיקה עלה נושא הרעידות בדיוק כפי שפותש מתאר, תחילת נסיעה מלווה ברעידות וקושי בשילוב מהלך, ממש כאילו נהג חדש מקפיץ קלאץ, שילוב לרוורס גם סבל מקושי מסוים, בכל מקרה ... לונג סטורי שורט, טרייד מובייל לקחו אחריות מלאה, לקחו את הרכב , החליפו את הקלאצים, שמן ומחזיר השמן, העלות הכוללת לפי הבנתי חצתה את ה 10 אש"ח.

הרכב כרגע אצלי, נוסע נהדר, חלק , ללא שום רעידות.

טרייד מובייל באמת יצאו גדולים, ליוו והסבירו, היה לי נציג שירות לקוחות שעדכן אותי בשוטף מה קורה, קיבלתי חליפי ליומיים וחצי.

באמת שירות מעולה, אני אעלה פוסט על זה במהלך השבוע עם יותר פירוט וכמובן מילה טובה כי באמת מגיע להם.

וזה לאחר שפורד לא רצו לתקן במסגרת good will.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
יש שתי אפשרויות.

א - לקבל את בקשת חברת הליסינג.. אבל לשבוע שבועיים.

לנסוע עם הרכב עד 1000 ק"מ, ובמידה והבעיה נשארה, לבקש לטפל עכשיו בבעיה.

מאחר ולא נעים לנסוע ברכב, ויש לכם חששות כי הרכב יתקע בהפתעה עקב הבעיה.

ב - לעמוד בתוקף על החלפה והטיפול המלא עכשיו - להיות תקיף ולבקש רכב תקין .

במידה ולא יבצעו זאת, להתריע כי אתם תכניסו את הרכב למוסך מורשה יבואן.

ובהתאם להחלטת הבוחנים של החברה יתבצע תיקון ההחלפה.

כתוב להם כי אתם מעדיפים לבצע את התיקון בשיתוף פעולה של חברת הליסינג.

ובמידה ולא, אתם תבצעו לבד, והם אחר-כך יחזירו לכם את הכסף.

או תוגש נגדם תביעה להשבת התשלום עבור תיקון הבעיה.

אני תחילה הייתי מנסה את דרך א - ממתין שבוע שבועיים.(להראות שיתוף פעולה)

ואם הבעיה נשארה, מבקש בתוקף לבצע את התיקון.

אייל.

ידידי, שים לב שמדובר בשרשור מלפני שנתיים. אני מניח שהבעיה כבר נפתרה לשביעות רצונם של כל הצדדים :-)

• תוכן חדש...