Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני מגדיר רכב יפה בתקציבים זולים? גולף, פולו, איביזה, A3 וכן הלאה - מה הבעיה? כולן אירופאיות. ידוע שהאירופאיות השתדרגו מבחינת אמינות אבל זה ברכבים החדשים יותר, מיליארד סינים לא טועים ואני לא יכול לסמוך על אירופאית זקנה ולהתחתן עם האוטו.

מה הבעיה? אני לא חושב שנתקלתי ברכב יפני או אסייתי יפה וישן, זה או בלנו שהיא לא בטיחותית ולטעמי גם לא יפת תואר, לא ניסאן אלמרה ולא שרייד או גטס.

מה עושים?

פורסם

בכזה תקציב מתפשרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק חידוד קל - מבחינת הבטיחות, אני לא מאמין שתמצא משהו שאפשר להגידר אותו כ-"בטיחותי", עם תקציב של 10K...

פורסם
שברולט אבאו יפה מבחינתך?

לא ממש, והרבה קרובים מדברים על בעיות מכניות שלה (מניסיון שלהם).

בכזה תקציב מתפשרים.

אז אם אגדיל את התקציב לדוגמא בעוד 5K, אוכל למצוא משהו קרוב לזה?

רק חידוד קל - מבחינת הבטיחות, אני לא מאמין שתמצא משהו שאפשר להגידר אותו כ-"בטיחותי", עם תקציב של 10K...

לא בטיחותי מאוד, אבל גם לא מכונית נייר כמו הבלנו...

פורסם

תאמין או לא אבל הרכב האסייתי הכי יפה בזמנו (לטעמי) היה דייהטסו סיריון דור קודם. נראה כמו חיקוי זול אך נחמד למיני קופר.

2002_Daihatsu_Sirion-5.jpg

גם היאריס לא מכוערת אבל מחיר בשמיים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בתקציבים הנמוכים דווקא האירופאיות נותנות תמורה מעולה למחיר, עם שנתונים מתקדמים ורכבים שעוד אשכרה נראים נורמלי.

רכבים תוצרת המזרח בתקציב כזה הם בד"כ משפחתיות אוטומטיות שנראות כמו פח זבל על גלגלים.

סתם לדוגמא, אני מכרתי פונטו ספייס ידנית 2006, ב-15.5K, וזה היה לפני כמעט שנתיים. אני מניח שהיום היא כבר עולה 10K.

בינינו, לא עדיף לנסוע על רכב בן 9 שנראה ומרגיש טוב ורענן (יחסית) מאשר על פח זבל בן 15?

פורסם
בתקציבים הנמוכים דווקא האירופאיות נותנות תמורה מעולה למחיר, עם שנתונים מתקדמים ורכבים שעוד אשכרה נראים נורמלי.

רכבים תוצרת המזרח בתקציב כזה הם בד"כ משפחתיות אוטומטיות שנראות כמו פח זבל על גלגלים.

סתם לדוגמא, אני מכרתי פונטו ספייס ידנית 2006, ב-15.5K, וזה היה לפני כמעט שנתיים. אני מניח שהיום היא כבר עולה 10K.

בינינו, לא עדיף לנסוע על רכב בן 9 שנראה ומרגיש טוב ורענן (יחסית) מאשר על פח זבל בן 15?

זאת בדיוק הבעיה, עם כל כך הרבה אנשים שמתלוננים על הרכבים האירופאיים הישנים שלהם, זה קצת מרתיע אותך, אתה יודע? ואז נוצרת אצלך תמונה בראש שהיפנים בשבילם זה רק אמינות ולפעמים תצרוכת דלק, ואצל האירופאיים זה יופי, מה הייתה הבעיה של אותן שנים לעשות רכב שהוא גם כזה וגם כזה? :x

פורסם

קח משהו באמצע-קוראיני כמו היונדאי גטס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קח משהו באמצע-קוראיני כמו היונדאי גטס.

נראית רע לטעמי, קשה למצוא GLS\I, וכל מי שנוסע בה אומר שהיא מרגישה כבדה, שלא נדבר על הדלק...

יש קולט, ויש יונדאי קופה, היה ומצאתי רכב כזה שמור, ללכת עליו?

פורסם

פונטו ספייס,חסכונית וחלפים לא יקרים,סריון רק עם מנוע ה1.3.

פורסם

ב-20K אני הייתי מחפש מאזדה 3 יוצאת ליסינג מ-2005. לדעתי היא נראית טוב מאוד גם היום, מרווחת, זריזה ונעימה גם בנסיעות ארוכות.

אם תמצא אחת פרטית מדגם קומפורט ולא אקטיב תקבל 6 כריות אויר, חישוקי מגנזיום, ושליטה על המערכת מההגה.

פורסם
ב-20K אני הייתי מחפש מאזדה 3 יוצאת ליסינג מ-2005. לדעתי היא נראית טוב מאוד גם היום, מרווחת, זריזה ונעימה גם בנסיעות ארוכות.

אם תמצא אחת פרטית מדגם קומפורט ולא אקטיב תקבל 6 כריות אויר, חישוקי מגנזיום, ושליטה על המערכת מההגה.

יש משהו בתקציב הזה שהוא יותר לצעירים? יותר קטן, יותר זריז?

פורסם

קומפורט שמורה 2005-6 עם ק"מ סביר ב30K זה דיל לא רע.

ב20K תקבל קומפורט שחוטה שאת הג'אנטים שלה מכרו בנפרד כי הם שווים 2000 שקל לקונה הנכון.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...