Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי יונדאי I25 2012 , האוטו עם שלט ואימבולייזר שהותקנו על ידי חברת הליסינג בעבר.

ביום שני בשבע בבוקר השלט לא פתח את האוטו אז פתחתי עם מפתחות אבל האמבולייזר לא נתן לי להכניס קוד, הוא נראה מנותק מחשמל ולא הוציא כל קול שהקלדתי את הקוד. לא נראה לי שזו הייתה תקלה של סוללה כי חלונות חשמל, אורות ושעונים נדלקו שנסיתי להתניע. נתקתי את הקבל שלו מהפיוזים וזה לא עזר ואחרי כמה נסיונים בתשע בבוקר פתאום האמבולייזר חזר לחיים נתן להכניס קוד והמשכתי את היום כרגיל והכל היה בסדר. חשבתי לעצמי שזה מגע רופף שאיכשהו הסתדר שנגעתי בחוטים.

בשלישי בשש וחצי בבוקר נסיתי לפתוח את האוטו מרחוק על ידי השלט לראות שהוא בסדר והוא אז נפתח חשבתי שהכל בסדר אבל איזה חצי שעה אחרי רציתי לסוע עוד פעם האמבולייזר כבוי ולא נותן לי להכניס קוד וגם השלט הפסיק לעבוד, ניתוק מהשקע לא עזר ,חיברתי כבלים לאוטו אחר אולי זו הסוללה ולא עזר אז הזמנתי חשמלאי רכב, עד שהוא הגיע בעשר+ האמבולייזר החליט לחזור לחיים ואז הוא טען שאולי זה בגלל שנכנסתי לאוטו עם המפתח ולא השלט וזה נעל אותו. הזמנתי עוד חשמלאי שאמר שלא נראת שום בעיה הוא החליף פיוז לשלט ליתר בטחון. מן הסתם האוטו עבד סבבה אחרי כל היום.

היום בשש וחצי בבוקר. פתחתי עם השלט והקודן נתן לי להכניס קוד. התנעתי אבל הרגשתי קצת חולשה בהתנעה ונתתי לו קצת גז ואז הוא חזר לנורמה, נתתי לו להתחמם קצת ואחרי זה הוא התניע אבל בהתחלת הנסיעה שני הוונגירים נדלקו לבד כמה פעמים , כאילו מישהו הדליק אורות חירום למרות שאף אחד לא!

שאלה: מה זה יכול להיות? האוטו סתם לא רוצה שאני אסע לעבודה? קר לו בבוקר!

אני לא יודע אם זה קשור אבל הטמפרטורה בבוקר אתמול ושלשום הייתה כמעט אפס עם רוח חזקה בחוץ, יש מצב שהאמבולייזר מתחרפן או משהו!

אשמח לשמוע את דעת המומחים? ואם הבעיה חוזרת מחר בבוקר האם להחליף אמבולייזר וזהו או שיכול להיות משהו אחר?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

איזה קודנית יש לך ברכב? 9 ספרות?

נשמע כמו בית פיוז שגמר את חייו, מדובר בדגם זול של הבית פיוז שהותקן בליסינג.

נסה להחליף בית פיוז (עבודה קלה) ותעדכן.

קל מאוד לשלול בעיית קודנית אם מדובר ב9 ספרות.

פורסם

כן, קודנית של תשע ספרות שאולי קשורה לשלט גם. ההוא בצבע כתום של חברת הליסינג.

החשמלאי החליף פיוז. אולי הפויז המדובר. בכללית מאיפה אפשר לקנות פיוז \ בית פיוז בשביל להחליף?

פורסם

תקשיב- תניע את הרכב, תנתק את התקע של הקודנית בזמן שהרכב מונע.

הקודנית מבוטלת- מפה תעשה בדיקות נוספות.

בהצלחה.

פורסם

שלום לכולם... עדכון קטן.. חשמלאי החליף פיוז של האזעקה ומאז האוטו מתניע בבוקר... אני לא בטוח שזה לא קשור לקור שהיה ביומים ההם... או שזה היה הפיוז... כנראה שאני אידע רק כשהטמפרטורה תגיע לאפס עוד פעם...

החשמאלי אמר תביא כמה שאתה רוצה... כמה כסף זה שווה כמה לתת? (הוא עבד כמה דקות והחליף פיוז)...

שאלה שנייה.... הסתכלתי איפה שהוא עבד... יש כמה חוטים שאם אני נוגע בהם אני שומע את הקול של הנעילה המרכזית כאילו מישהו הביא פקודה לנעול... זה נורמאלי או שזה מגע רופף שצריך לטפל בו?

תודה רבה לכל העוזרים

• תוכן חדש...